Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Зустріч із жителями масиву "Хлібодар"

Дата: 23.07.2021 09:00
Кількість переглядів: 622

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», з 2019 року розпочалось реформування цієї галузі по всій території нашої держави. Основні зміни стосуються утримання багатоквартирних будинків.

«Послуга з управління багатоквартирним будинком - результат господарської діяльності суб'єктів господарювання, спрямованої на забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб мешканців будинку шляхом утримання і ремонту спільного майна багатоквартирного будинку та його прибудинкової території відповідно до умов договору,» - йдеться у Законі. Як і хто надаватиме такі послуги – це мають вирішувати на загальних зборах самі жителі таких будинків.

Про особливості реформи і можливі ефективні форми управління йшлось під час зустрічі, яка відбулась 16 липня у приміщенні селищної ради. Тоді ж було запропоновано організувати таку ж зустріч на місцях, біля багатоквартирних будинків, аби більша кількість жителів могли ознайомитись із актуальною інформацією.  

22 липня представники відділу ЖКГ селищної ради, КП «Черняхів-Добробут» і керівник приватного підприємства «Євро сервіс плюс», яке надає послуги управителя багатоквартирного будинку, зустрілися із жителями житлового масиву «Хлібодар» в смт Черняхів.

Було багато запитань, які хвилюють черняхівців. На всі вони отримали відповіді. Тепер жителям «Хлібодару» колективним рішенням потрібно обрати саме ту форму управління, яка їм підходить. Цей крок необхідний для створення комфортного спільного простору і ефективного вирішення нагальних потреб при утриманні спільного майна у багатоквартирному будинку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь