Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

На благодійному ярмарку в Черняхівському ліцеї №2 зібрали 102105 грн для захисників

Дата: 05.03.2024 08:15
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

"Свято зустрічі переможної весни": 01 березня 2024 року в Черняхівському ліцеї №2 відбувся благодійний ярмарок. Це вже другий благодійний захід, проведений в стінах цього навчального закладу.

Черняхівський ліцей №2 висловлює вдячність усім, хто взяв участь у "Святі зустрічі переможної весни" та зробив свій внесок у підтримку Збройних Сил України. Спільними зусиллями учнів, педагогів, батьків та всієї Черняхівської громади для підтримки наших захисників вдалося зібрати неймовірну суму – 102105 гривень. Усі кошти використають для допомоги військовим.

"Дякуємо голові Черняхівської селищної ради Наталії Ревчук, заступнику голови Андрію Ющенку, депутатам Віктору Ревчуку, Андрію Маційчуку, в.о. керівника відділу освіти, молоді та спорту Надії Кирийчук та методистам, начальнику відділу культури Павлу Гриню, директору будинку культури Нікіті Перцеву та працівникам, директору центральної бібліотеки Раїсі Чорноморець та бібліотекарям, директору будинку дитячої та юнацької творчості Сергію Бачурі та викладачам, керуючій Черняхівським відділенням центру зайнятості Олені Пашинській, кожному учневі, вчителю, батькам та всім жителям Черняхівської громади, хто долучився до цієї благородної справи. Ваша підтримка – це вияв поваги та вдячності тим, хто ризикує своїм життям заради нашого миру та безпеки.

Разом ми сила і разом ми можемо зробити більше для тих, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Дякуємо за вашу доброту та небайдужість!" - йдеться на сторінці Черняхівського ліцею №2 в соціальній мережі.

Дякуємо ЗСУ за можливість провести ярмарок.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь