Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбувся ІІ етап змагань з футзалу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Черняхівської громади

Дата: 19.02.2024 08:05
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

16 лютого 2024 року в спортивному залі Головинського ВПТУНТ було гаряче, гучно та весело, адже відбувся ІІ (територіальний) етап змагань з футзалу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Черняхівської селищної територіальної громади.

 

Участь у змаганнях взяли учні з дев'яти закладів освіти Черняхівської селищної ради. Вікова категорія: 2012-2013 років народження.

 

Урочисту частину змагань розпочато хвилиною мовчання з метою вшанування захисників, загиблих у російсько-українській війні.

 

Команди були поділені на три групи, в яких за підсумками ігор по коловій системі, три кращі  потрапляли до півфіналу, де змагалися з командою з іншої групи за право грати у фіналі. За правилами футзал нагадує футбол. У грі цінується імпровізація, креативність та техніка, контроль м'яча та передачі в обмеженому просторі. Все це робить футзал швидким та видовищним видом спорту. Це також підтвердили і наші змагання. І хоча участь в них брали юнаки, які тільки починають свій спортивний шлях, в їхній грі можна було спостерігати і вміле володіння м’ячем, і гарне бачення поля, розуміння командної гри та велике бажання перемогти. Юні спортсмени відзначилися безліччю захопливих моментів та цікавою грою.

 

За результатами змагань

  • І місце виборола команда Селянщинського ліцею,
  • ІІ місце - команда Черняхівського ліцею №1,
  • ІІІ місце - команда Андріївського ліцею.

 

У ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу отримав право брати участь Селянщинський ліцей.

 

Вітаємо наших юних спортсменів, пишаємося їх досягненнями та зичимо міцного здоров’я, великих спортивних досягнень і мирного щасливого дитинства!

 

Велика подяка всім хто організував свято для дітей. Щиро дякуємо адміністрації Головинського ВПТУНТ, в особі директора В'ячеслава Максимчука. Дякуємо усім учасникам та тренерам за цікаву гру, високу майстерність і наснагу до перемоги.

 

Наступні змагання визначать найсильніших серед дівчат та юнаків у волейболі, які стартують вже 29 лютого.

 

Щира подяка ЗСУ за можливість дітям займатися улюбленим видом спорту.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

#плічопліч, #шкільніліги, #scl_zhytomyrregion



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь