Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Рій «Клейнод» Черняхівського ліцею №1 - серед переможців обласного конкурсу «Впоряд»

Дата: 26.12.2023 10:22
Кількість переглядів: 28

На зображенні може бути: прапор та текст «wI M джура впоряд»

Рій «Клейнод» Черняхівського ліцею №1 Черняхівської селищної ради - серед переможців старшої вікової групи обласного конкурсу «Впоряд». Участь в конкурсі взяли 185 роїв.

Захід відбувається у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Його мета - перевірка практичних навичок всіх учасників команди з муштрового впоряду (стройової підготовки) та визначення кращого рою.

Конкурс проходив дистанційно. Керівники роїв отримували додаткові умови, які потрібно було виконати під час запису відео і протягом години надіслати відеозвіт виконаних завдань організаторам.

Команди мали продемонструвати вправність у стройовій підготовці, виконати стройові прийоми, пройти парадним ходом з виконанням маршової пісні. А головне - це конкурс на злагодженість дій рою.

Як розповів завідувач військово-патріотичного відділу Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Олег Шевцов, конкурс «Впоряд» був започаткований у 2020 році і з того часу кількість команд, які беруть у ньому участь, суттєво збільшилася: «У першому конкурсі змагалися 86 роїв, цьогоріч - уже 185. Є рої, які щороку доєднуються до конкурсу. І варто зауважити, що їх рівень поступово підвищується – і кількісно, і якісно. Цей досвід дав їм змогу цьогоріч зайняти призові місця. Ми раді вітати і ті команди, які лише приєдналися до нас. Ще хочу наголосити, особливо тим комадам, які вперше беруть участь у «Впоряді», що варто уважно читати умови проведення конкурсу».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь