Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя»

Дата: 13.04.2023 11:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

12 квітня 2023 року на базі Черняхівського ліцею №1 відділом освіти, молоді та спорту було проведено спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя» серед здобувачів освіти Черняхівської селищної ради.

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософії, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом і адаптувати до здорового способу життя.

Боротьбу за п’єдестал вели 8 збірних команд громади. Кожна команда була представлена 12-ма спортсменами (6-ма хлопчиками та 6-ма дівчатками, віком 12-14 років). Привітала учасників та оголосила програму змагань, яка складалася з рухово-композиційної презентації команди, олімпійської вікторини та комбінованої естафети, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Світлана Колядич.

А далі всіх присутніх захопив дух азарту та бажання перемоги. Неймовірна атмосфера панувала в спортивній залі. Кожен викладався цілком: учасники - у конкурсах, а глядачі - у підтримці улюбленої команди. Градус напруги панував аж до оголошення результатів.

Команди «Ювента» Черняхівського ліцею №2, « Блакитно-жовті крила» Черняхівського ліцею №1, «Вільні люди» Жадьківського ліцею, «Саміт» Селянщинського ліцею дуже вдало розпочали виступи, показали чудову презентацію.

Спортивний етап змагань складався з комбінованої естафети, на якій спортсмени на швидкість проходили встановлені дистанції. При цьому вони використовували різноманітний спортивний інвентар. Діти бігали по купинах, пересувалися кенгуру, вели футбольний і баскетбольний м'ячі, переносили вантажі тощо. А під час олімпійської вікторини кожній команді необхідно було відповісти на запитання, що стосувалися олімпійського руху. Усі учасники продемонстрували високий рівень підготовки, спритність, вправність і кмітливість.

В підсумку І місце виборола команда Черняхівського ліцею №1. Команда «Ювента» Черняхівського ліцею №2 отримала друге місце. На третьому- команда «Вільні люди» Жадьківського ліцею.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, кубком та медалями.

Вітаємо юних спортсменів, вчителів фізичної культури з їхніми здобутками та бажаємо нових досягнень.

 

Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь