Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Якщо ви любите дітей і шукаєте роботу, запрошуємо стати патронатним вихователем

Дата: 06.04.2023 11:04
Кількість переглядів: 73

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Дитина влаштовується у сім’ю патронатного вихователя на три місяці.

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму (або найманому) помешканні.

За надані послуги з догляду та виховання дитини патронатному вихователю виплачується заробітна плата в розмірі 5 прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць (на сьогодні – 13420 грн). Крім того, виплачується соціальна допомога на дитину в розмірі двох прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку на місяць (для дітей до 6 років 4544, від 6 до 18 – 5666 грн.). Така допомога виплачується на кожну влаштовану в сім’ю патронатного вихователя дитину і використовується для забезпечення повноцінного харчування, виховання, та розвитку дитини відповідно до її потреб.

Запрошуємо до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки: смт Черняхів, майдан Рад, 1, каб.44, тел. (04134)4-13-83.

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ЧЕРНЯХІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь