Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вихованки КЗПО "Станція юних техніків" стали переможцями Всеукраїнського конкурсу паперових костюмів

Дата: 27.03.2023 11:00
Кількість переглядів: 111

Фото без описуВихованки КЗПО "Станція юних техніків" Черняхівської селищної ради стали переможцями Всеукраїнського конкурсу паперових костюмів!

Нещодавно у Львові, 15 березня 2023 р, відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Квіти України». На онлайн-конкурс надійшло 335 творчих робіт з 19 областей України, а саме: Волинської, Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Чернігівської, Черкаської, Чернівецької та Хмельницької області.

Захід був проведений з метою виховання у дітей творчої ініціативи та естетичного смаку, вміння продемонструвати власноруч виготовлені вироби, популяризації паперопластики та моделювання з паперу як цікавого напряму у дитячій творчості, стимулювання розвитку творчих здібностей учнів, пошуку та підтримки обдарованих дітей.

Фестиваль-конкурс відбувся у двох номінаціях "Сценічний костюм" і "Карнавальний костюм". Вихованки СЮТ були потужно представлені усіма трьома віковими категоріями учасників. Сценічні костюми учасників були пишно прикрашені традиційними польовими квітами, які здавна уособлювали красу нашої держави та духовну міць народу. Творчі роботи наших гуртківців були просто неймовірні, вишукані, складні та барвисті. Діти та керівник гуртка Олена Валеріївна Демчук вклали у костюми свою душу та велику надію на те, що зовсім скоро настане довгоочікувана ПЕРЕМОГА та МИР. І тоді наша Україна знову розквітне пишно і барвисто.

Тож за підсумками конкурсу

  • дипломами І-го ступеня нагороджені: Капустіна Єва, Демчук Віолетта, Іванюха Ангеліна, Поліщук Олександра, керівник Олена Демчук ;
  • дипломами ІІ ступеня нагороджені Рублик Олександра, Рублик Каріна, керівник Олена Демчук.

Фото без опису

Вітаємо вихованців КЗПО "Станція юних техніків" зі здобутими переможними місцями у всеукраїнському конкурсі “Стильний папір. Квіти України»!

Дякуємо вам за вашу працю і талант! Мирного неба, успіхів і творчого натхнення вам, дорогі діти, і вашому креативному талановитому наставнику.

Фото без описуВідділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь