Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулись спортивні змагання Cool Games для школярів 8 -11 класів закладів освіти Черняхівської селищної ради

Дата: 27.03.2023 08:30
Кількість переглядів: 147

Спортивні змагання Cool Games для школярів 8 -11 класів закладів освіти Черняхівської селищної ради відбулись 23 березня в Черняхівському ліцеї №1.

Це унікальний український проєкт, який популяризує активний спосіб життя серед молоді.

64 юних спортсменів Черняхівщини приїхали на змагання, щоб показати, хто найспритніший, найшвидший і найсміливіший.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися директор Черняхівського ліцею №1 Вікторія Пироговська та головний спеціаліст відділу освіти Світлана Колядич, які побажали бути завжди впевненими у перемозі, ставити перед собою високі цілі і досягати їх із завзятістю, проявляючи силу духу і притаманну майстерність.

Змагання складалися з різноманітних естафет, направлених на розвиток в учнів всіх рухових якостей. Азарт, шалені емоції, швидкість та винахідливість – саме так можна охарактеризувати перебіг подій під час спортивно-масового заходу. Слід сказати, що представники восьми команд проявили неабиякий хист та наполегливість у здобутті перемоги. Під час виконання вправ головний суддя змагань, звертав увагу на фізичну підготовку учнів та дисципліну. У разі порушення правил виконання, школяра повертали виконувати все з початку, а все це впливало на результати команди.

У непростих випробуваннях хлопці та дівчата Черняхівського ліцею №1 посіли перше місце, «срібло» дісталось команді Жадьківського ліцею, «бронзові» нагороди І етапу «Cool Games» серед учнів старшої вікової групи отримали учні Селянщинського спортивного ліцею.

Однією з родзинок змагань була участь команди дівчат Черняхівського ліцею №1 з черлідингу, які розбавили естафети своїм виступом, надавши наснаги та запалу на наступні випробування. Також всі учасники взяли участь у спільній руханці, яку провела вчитель хореографії Галина Супруненко.

Переможці та призери змагань отримали кубок, медалі та грамоти від відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради.

Щиро вітаємо всіх учасників Всеукраїнського спортивно-масового заходу Cool Games! Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту - це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості, а насамперед - виховання мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах. Бажаємо всім юним спортсменам творчої наснаги, міцного здоров’я та здійснення найзаповітніших мрій!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Фото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь