Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбувся звітний концерт вокального колективу «Мак» Черняхівського будинку культури. ФОТО

Дата: 27.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

У Черняхівському будинку культури  24 березня 2023 року відбувся звітний концерт вокального аматорського колективу «Мак», який ось вже 10 років прикрашає своєю творчістю практично кожен культурний масовий захід Черняхівщини.

«Мак» є неодноразовим учасником, лауреатом та призером різноманітних вокальних конкурсів. Учасники коллективу – Світлана Дідківська, Наталія Васильченко, Анастасія Бабкіна – відтворили на сцені всю красу і силу української пісні, показали свої артистичні вміння та вокальний талант. Підтримали своїх колег на сцені Мирослава Кушнірук, Інеса Капустіна, Павло Гринь, Руслан Кулеша, Влад Солоненко, Алла Цуд, Марина Гаркавенко, Віктор Денисов, юні танцюристи студії "Василина" БДЮТ і вихованці студії сучасного танцю "Дрім Стар" зі своїм наставником Андрієм Кукшиним.

Видовищне, яскраве дійство захопило всіх. Різнотематичні номери, постановки, професійність і щирість виконання викликали бурхливі оплески та справжнє емоційне задоволення у глядачів.

Артисти вкотре довели, що творчість громади процвітає і надалі процвітатиме та прославлятиме Україну і рідний край.

Вітаючи тріо "Мак" квітами і Подякою селищної ради, Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук щиро подякувала за професійне і чуттєве виконання пісень, які торкнулись душі кожного, хто був у залі, за пережиті емоції і вагомий вклад вокалістів у розвиток культурної спадщини нашої громади.

Заслужений працівник культури України, заслужений діяч культури Республіки Польща Іван Красовський - член комісії від Житомирського обласного центру народної творчості, зазначив, що кожен номер, представлений на концерті, - особливий, професійний, і заслуговує на похвалу. А вокальний гурт "Мак" заслуговує звання "народний".

Начальник відділу культури і туризму селищної ради Павло Гринь та керівник Черняхівського будинку культури Олексій Кривошея Грамотами відзначили високу майстерність артистів.

Дякуючи глядачам за оплески і підтримку, лідер "Маку" Світлана Дідківська подякувала Збройним Силам України за можливість жити і працювати на рідній землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь