Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Здобувачі освіти Черняхівської громади отримали 31 диплом переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад! Вітаємо!

Дата: 16.03.2023 16:40
Кількість переглядів: 141

Ось і завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Здобувачі освіти нашої громади порадувати нас своїми результатами, адже здобули тридцять один диплом переможців та призерів. Це вісім дипломів першого ступеня, десять другого  та тринадцять третього.

Фото без описуПро них та про їхніх вчителів неодноразово розповідалося на сторінці відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради в мережі «Фейсбук». Ми пишаємося кожним здобувачем освіти нашої громади та дякуємо педагогам, які навчають та готують до олімпіад таких учнів.

Найбільше призерів – 21 –  підготували педагоги Черняхівського ліцею №1, шість дипломів отримали учні Черняхівського ліцею №2 та чотири дипломи у здобувачів освіти Головинського ліцею. Дві учениці Черняхівського ліцею №1 – Жеревко Софія та Дорошенко Ульяна – мають у своїй скарбничці по чотири дипломи.

Наразі проходить підготовка до четвертого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Тож бажаємо  учням, які представлятимуть нашу громаду на Всеукраїнському рівні, нових звершень та перемог!

Дякуємо за співпрацю всім учасникам освітнього процесу. Особливі слова вдячності адресуємо батькам, які виховують таких талановитих дітей. Хай затрачені зусилля повертаються, а творчість залишається невичерпною.

Список учасників, переможців та призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022-2023 навчальному році

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь