Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Староста Бежівського старостинського округу звітувала перед жителям села про роботу за 2021-2022 роки

Дата: 03.03.2023 12:50
Кількість переглядів: 275

Фото без описуСьогодні, 3 березня 2023 року, староста Бежівського старостату Черняхівської селищної ради Леся Мацієвська прозвітувала перед жителями округу про результати діяльності за 2021- 2022 роки.

Зустріч з мешканцями відбулася у актовій залі адмінприміщення старостинського округу.

На публічній зустрічі були присутні голова Черняхівської селищної ради Наталія Ревчук, заступник селищного голови Андрій Ющенко, секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, керуючий справами виконавчого комітету Василь Чечко, начальник відділу культури та туризму Павло Гринь, депутат Черняхівської селищної ради Віктор Ревчук, а також представник ТОВ «Агростем» Анна Максименко.Фото без описуПід час свого виступу Леся Мацієвська найперше подякувала захисникам і їхнім рідним і всім жителям, які допомагають і об’єднуються для підтримки Збройних Сил України. Пам'ять загиблих земляків і всіх полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Староста ділилася не лише результатами проведеної роботи за звітний період, а й планами та перспективами округу в поточному, 2023 році. Йшлося, зокрема, про благоустрій села, про роботу комунального підприємства та важливість укладення договорів на вивіз ТВП, про проведені ремонти у закладах освіти, про специфіку роботи в умовах воєнного стану – оповіщення військовозобов’язаних і ведення військового обліку.

Фото без описуПід час публічних зустрічей в учасників заходу є можливість поставити запитання, отримати на них відповіді і висловити свої пропозиції. Зауважень до роботи старости у жителів Бежівського старостинського округу не виникло. Своєю чергою Леся Анатоліївна подякувала жителям за згуртованість, активну допомогу і співпрацю заради розвитку рідного села.

На завершення зустрічі усіх присутніх порадували своїми виступами юні вихованці місцевого закладу дошкільної освіти і народний колектив «Надвечір`я».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь