Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

В Черняхові на базі ліцею №1 відбувся волейбольний турнір пам’яті Володимира Годлевського. ФОТО

Дата: 27.02.2023 08:20
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

26 лютого 2023 року в Черняхові на базі ліцею №1 відбувся волейбольний турнір пам’яті Володимира Годлевського, започаткований ще 1995 року.

Володимир Годлевський був вчителем фізичного виховання в Черняхівській середній школі. Професіоналом, якого пам'ятають та шанують досі. На могилу шанованого педагога поклали квіти, як знак вдячності за вагомий вклад Володимира Годлевського в розвиток спорту. Саме він свого часу популяризував волейбол серед своїх учнів і колег на рівні району та області.

Крайніх 3 роки турнір не проводився: ковід і початок повномасштабної війни були на заваді. Цьогоріч за звання переможця змагалися п'ять команд із Черняхівської громади та одна команда з Хорошівської.

Вітали присутніх під час відкриття змагань Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник голови Андрій Ющенко, секретар ради Тетяна Тарнавська, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук, депутати селищної ради Віктор Ревчук і Андрій Маційчук, директор Черняхівського ліцею №1 Вікторія Пироговська, керівник ДЮСШ Генадій Гриневич, діти Володимира Годлевського - донька Галина і син Віктор.

Черняхівський селищний голова зазначила, що цей турнір - це не тільки пам'ять про прекрасну людину, яка була віддана своєму покликанню і стала у цьому взірцем, а й важливий захід для популяризації спорту загалом і волейболу зокрема. Окрема щира вдячність нашим захисникам - Збройним Силам України, завдяки яким це спортивне свято стало можливим у наш неспокійний час. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять Героїв, які віддали життя за Україну.

Турнір відбувся за фінансової підтримки Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук, депутатів селищної ради Андрія Маційчука і Віктора Ревчука.

Організатори: Черняхівська селищна рада, відділ освіти, молоді та спорту, Дитячо-юнацька спортивна школа.

Головний суддя змагань - Сергій Терейковський.

Кожна гра - справжній спортивний двобій. Емоції спортсменів та вболівальників наповнювали спортивну залу до країв. Особливо у фіналі, коли змагались за перше місце команди "Зоря" (с.Дворище Хорошівської громади) і "Стрім" (смт Черняхів). І це не дивно, адже кожна із них демонструвала високий рівень підготовки. Сили були практично рівними.

Однак, гра є гра. І переможець в ній один. Цього року кубок волейбольного турніру імені Володимира Годлевського, медалі і м'яч від Черняхівського селищного голови виборала молода і активна команда "Стрім".

Почесне ІІ місце у спортсменів "Зорі"ІІІ - у команди ВК "Черняхів".

Кожна з команд-переможниць отримала грошові винагороди.

Дякуємо всім учасникам за позитивні емоції і гарну гру!

Щиро вітаємо переможців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь