Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

До Черняхівської громади завітали керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марат Кюрчевський та представники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 03.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

У 2022 році Черняхівська селищна рада успішно пройшла конкурсний відбір і стала учасником проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») – п’ятирічної програми від Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і компанії DAI Global LLC (DAI).

1 лютого 2023 року із робочим візитом до Черняхівської селищної ради завітали Марат Кюрчевський – керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) –  та представники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». З Черняхівським селищним головою Наталією Ревчук за участі заступника голови Андрія Ющенка, фахівців відділу економічного розвитку та інвестицій Ірини Дятел та Ігоря Процюка обговорили вже надану підтримку, ключові кроки подальшої співпраці, а також результати поточної діяльності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Ми раді, що в рамках реалізації Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» громади Житомирщини отримують необхідну допомогу для посилення своєї інституційної спроможності, підвищення ефективності соціально-економічного розвитку громад, підготовки інвестиційних паспортів та планів просторового розвитку. Готовність громад до нових ініціатив, бажання розвиватися та вдосконалюватися – приємно вражає. І ми з радістю готові домогти їм у цьому».- зазначив Марат Кюрчевський.

«Лише наприкінці минулого року ми розпочали нашу роботу з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». І вже отримали першу допомогу – рятувальне обладнання для нашої громади, а також генератори для соціальних закладів.» – подякувала за співпрацю Наталія Ревчук і додала, що надалі темпи співпраці з міжнародними партнерами будуть збільшуватись.

Фото без опису

Керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марат Кюрчевський та представники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» побачили, як вже працює технічне обладнання в лікарні, закладах освіти та адмінприміщеннях нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У рамках «ГОВЕРЛИ» наша громада вже отримала частину міжнародної технічної допомоги від партнерів. Для спеціалістів та керівників громади систематично проводиться профільне навчання, надається консультативна та методологічна допомога. Завдяки цьому наша громада отримує підтримку для зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізації залучення громадськості на всіх рівнях.

Висловлюємо подяку Проєкту USAID “ГОВЕРЛА” за нові можливості і підтримку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь