Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Данилівський Дмитро Олександрович

Дата: 10.01.2023 10:30
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

Данилівський Дмитро Олександрович

солдат

13.10.1990 – 30.12.2022 рр.

Дмитро Олександрович народився 13 жовтня 1990 року і все життя прожив у с. Бежів. У 2003 році закінчив Бежівську загальноосвітню школу ім. М.П. Дашкевича, потім навчався в Головинському ВПУНТ. Створив власну сім`ю, разом із дружиною виховували двох дітей.  Від знайомих, сусідів, друзів і колег – тільки добрі слова.

В березні 2014 року був призваний до 95 ДШВ та брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

З 24 лютого 2022 року був один із перших добровольців. Призваний до служби в 46 ДШБ. Був нагороджений грамотою за мужність.

30 грудня 2022 року вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час участі в бойових діях поблизу населеного пункту Озерянівка Донецької області, Герой загинув.

5 січня 2023 року Черняхівська громада попрощалася із загиблим на війні Героєм. Віддати шану Героєві прийшло багато людей: рідні, друзі, бойові побратими, керівники громади і старостинського округу, односельчани та усі небайдужі мешканці.

Скор­ботною хо­дою земляки про­ве­ли полег­ло­го за­хис­ни­ка до місця його вічного спочивання. Поховали воїна з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі.

Дмитра запам’ятають чесним, щирим, люблячим сином, чоловіком і батьком, активним життєлюбом, відвертим та надійним другом і побратимом.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в скорботі. Нехай Господь прийме Героя у свої обійми, втамує біль і заповнить пустку в серцях рідних і близьких.

 

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, згідно з Указами Президента України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня Данилівського Дмитра Олександровича нагороджено посмертно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь