Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

У Видиборському ліцеї відремонтували частину покрівлі та зробили сучасні санвузли

Дата: 21.12.2022 13:00
Кількість переглядів: 124

Засновник закладу освіти зобов’язаний забезпечити утримання та розвиток заснованого ним закладу, його матеріально-технічної бази на рівні, достатньому для вимог державних стандартів. 

Директор Видиборського ліцею з січня 2010 року звертався до всіх владних структур та керівників колишнього Черняхівського району, районного відділу освіти, депутатів усіх рівнів (Верховної, обласної, районної рад) з проханням допомогти у вирішенні матеріально-технічних проблем. Адже приміщення цього закладу освіти було введено в експлуатацію у 1982 році і з того часу жодного разу капітальний ремонт не проводився, лише частковий – господарським способом. За роки тут назбиралося чимало проблем. Серед найбільш болючих було питання стану покрівлі школи. Однак відповідь скрізь була приблизно однакова: «відсутність коштів», «не на часі» тощо. Ситуація погіршувалась з кожним дощем, сильним вітром або снігопадом.

Цього року директор Видиборського ліцею звернувся до керівника Черняхівської громади Наталії Ревчук і начальника відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради Наталії Заборчук. Оглянувши ліцей, невідкладно було прийнято рішення про проведення ремонту найбільш проблемної частини покрівлі. Окрім того, для створення безпечного та комфортного освітнього простору для навчання дітей, тоді ж заплановано, а нині вже втілено в життя, завершення будівництва санвузлів окремо для здобувачів освіти початкової ланки та для старшокласників.

Протягом липня-листопада 2022 року у Видиборському ліцеї Черняхівської селищної ради було виконано ряд робіт, метою яких:

- Поточний ремонт системи водовідведення із встановленням димової труби (для забезпечення належного температурного режиму в осінньо-зимовий період );

- Поточний ремонт внутрішніх санвузлів у закладі;

- Поточний ремонт покрівлі даху площею 870 м/2 (загальна площа 2368,5 м/2,  36,7% від загальної площі).

Фінансування всіх ремонтних робіт відбувалось з місцевого бюджету Черняхівської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь