Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Прем'єра лялькової вистави "Попелюшка" - новорічна казка для дітей Черняхівської громади

Дата: 20.12.2022 08:30
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

День Святого Миколая вже традиційно розпочинає низку різдвяно-новорічних свят. Минулого року ми всі разом запалювали новорічну ялинку на центральній площі громади. Цьогоріч життя внесло дуже серйозні корективи, тож традиційну яскраву ялинку в центрі містечка не встановлювали. Народне святкування влаштуємо після нашої Перемоги.

За цей рік наші діти стали дорослими не за віком - їх змінила війна. Але вона не повинна забрати у дітей віри в новорічне диво, у казку, у перемогу добра над злом.

Тож саме 19 грудня - у день, коли всі українці славлять Миколу-Чудотворця, артисти Черняхівського будинку культури подарували юним жителям Черняхівської громади справжнє свято. У резиденції Святого Миколая були і танці, і жарти-загадки, і цукерки. Засвітилась вогниками і ялиночка в фоє Будинка культури.

Вітаючи зі святами присутніх, Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук найперше побажала кожній родині - здоров'я, тільки гарних новин і непохитної віри в Перемогу.

Після цього всі разом - діти і батьки - переглянули прем'єру лялькової вистави "Попелюшка" (режисер - Нікіта Перцев). Яскраві емоції, щирі посмішки та задоволені обличчя дітей - найкраща нагорода для дорослих. А гучні оплески глядачів засвідчили, що наші артисти як завжди професійно втілили в життя ще одну прекрасну казку, яка наповнила маленькі сердечка радістю.

До речі, всі бажаючі, хто не був на прем'єрі вистави, зможуть насолодитись акторською майстерністю наших лялькарів і поринути у світ дитинства разом із героями "Попелюшки" 21, 23 і 28 грудня о 16.00 годині у Черняхівському будинку культури.

Дякуємо всім, хто долучився до створення свята для юних жителів громади!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість подарувати це свято дітям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь