Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Перемога на фестивалі "Кришталеві нотки-2022"!

Дата: 15.12.2022 09:00
Кількість переглядів: 141

Понад 95 вокалістів з різних громад Житомирщини стали учасниками обласного фестивалю-конкурсу "Кришталеві нотки -2022". Переможців визначали в обласному центрі дитячої та юнацької творчості у онлайн форматі.

Метою фестивалю є психологічна підтримка дітей та учнівської молоді в умовах воєнного стану, виховання почуття патріотизму, відповідальності за майбутнє своєї держави та розвитку вокального мистецтва.

Свої здібності продемонстрували як солісти, так і вокальні ансамблі та гурти. Солісти та вокальні ансамблі виступали в одній із чотирьох номінацій:

• академічний спів;

• народний спів;

• автентичний спів;

• естрадний спів.

Журі конкурсу при оцінюванні врахували виконавчу майстерність та чистоту інтонування, музичне та художнє оформлення твору, складність репертуару та відповідність віковим можливостям, сценічну культуру.

Результати виступів школярів Черняхівщини пречудові:

  • Гран-прі в номінації «Автентичний спів» категорія «Солісти» - Гаврилюк Ульяна, учениця Черняхівського ліцею №1, керівник Федорчук Наталія Вікторівна.
  • Гран-прі в номінації «Естрадний спів» категорія «Солісти» - Комашевський Дмитро, учень Черняхівського ліцею №1, керівник Федорчук Наталія Вікторівна.
  • Перше місце в номінації «Академічний спів» категорія «Солісти» - Черняк Поліна, Черняхівський ліцей №1, керівник Бондарчук Оксана Миколаївна, концертмейстер Капустіна Влада Олексіївна.
  • Друге місце в номінації «Народний спів» категорія «Солісти» - Іванюха Ангеліна, учениця Черняхівського ліцею №2. Керівник Колядич Світлана Петрівна.
  • Друге місце в номінації «Народний спів» категорія «Вокальні ансамблі»  - «Перепілонька» студія вокального співу "Тіп-Топ" Черняхівського БДЮТ, керівник Тетяна Валеріївна Хоменко.
  • Третє місце в номінації «Естрадний спів» категорія «Вокальні ансамблі» - «Елегія» студія вокального співу Тіп-Топ Черняхівського БДЮТ керівник Тетяна Валеріївна Хоменко.

Вітаємо з перемогою в конкурсі і від душі бажаємо бадьорого настрою і справжньої гордості за те, що все вийшло і перемога в наших руках. Бажаємо також браво, хвацько і красиво перемагати у будь-якому життєвому бою, старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій. Удачі, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості. Нехай ніякі негаразди не вибивають вас з колії, а лише наполегливість і воля приводять до перемоги.

Світлана Колядич,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь