Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

З професійним святом привітали працівників служби у справах дітей і КУ «Центр соціальних служб»

Дата: 04.11.2022 15:30
Кількість переглядів: 145

Працівники соціальної сфери – люди, які поєднують в собі стійкість і доброту, співчуття і активність. Вони допомагають здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації тим сім’ям, які потребують особливої уваги і підтримки.

Про дітей-сиріт чи позбавлених батьківського піклування, про малозабезпечені, багатодітні родини чи тих, хто опинився в скрутних сімейних обставинах, в нашій громаді піклуються працівники служби у справах дітей і КУ «Центр соціальних служб» Черняхівської селищної ради. У переддень професійного свята їх привітали Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук і заступник селищного голови Андрій Ющенко.

«Дякуємо вам за вашу роботу та той вклад, який ви вносите у соціальну сферу нашої громади. Це дуже важливо, відповідально і водночас нелегко, оскільки ви постійно працюєте з людьми, котрі належать до найбільш вразливих верств населення. Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, а ще невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей попри всі труднощі і виклики часу», - зазначила Наталія Миколаївна.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціальний захист населення громади та з нагоди свята кращих працівників соціальної сфери нагородили Грамотами селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь