Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Привітали працівників соціальної сфери Черняхівської громади

Дата: 03.11.2022 13:00
Кількість переглядів: 127

Фото без описуУ першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. Сьогодні, в переддень свята, працівників відділу соціального захисту і КУ "Територіальний центр соціального обслуговування" привітали Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, начальник відділу соціального захисту Олександр Трохимчук і директор комунальної установи Юлія Маційчук.

«Допомога, розуміння та підтримка – це те, чого потребують люди у складних життєвих ситуаціях, коли залишаються сам-на-сам із проблемами. А нині, коли до всіх випробувань додалась ще й війна, ви, працівники соціальної сфери, докладаєте максимум зусиль, щоб людина відчувала себе потрібною і важливою. Ви – справжні трудівники, які варті найбільших нагород. Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку, невичерпної енергії та подальших успіхів у роботі. Дякуємо за вашу старанність і небайдужість до тих, хто потребує вашої допомоги, за милосердя і добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Бажаємо миру всім, а нашій країні Перемоги» - сказала селищний голова і вручила квіти та Грамоти від селищної ради з нагоди професійного свята.

Соціальна робота – це не просто професія, спрямована на те, щоб забезпечити гідне життя кожному з нас, це нелегка місія – допомогти фізично, підтримати морально, приділити увагу тим, хто цього дуже потребує. Звертаючись до присутніх, Наталія Миколаївна щиро подякувала за невтомну працю на благо людей, за бажання ділитись позитивними емоціями і добром з людьми, для яких соціальні працівники стали як рідні.

З прийдешнім професійним святом, шановні працівники соціальної сфери! Хай тепло ваших сердець, яке ви даруєте іншим, повертається до вас людською шаною і добром!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь