Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітання селищного голови Наталії Ревчук з Покровом Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва і Днем захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 130

Фото без описуЗдавна українці шанують 14 жовтня – Покрову Пресвятої Богородиці і День українського козацтва. Цього ж дня відзначають і День захисників та захисниць України.

Цьогоріч ми всі готувались до святкового концерту. Однак, ворог в передчутті своєї поразки на фронтах знову атакує з повітря всю територію України масовими ракетними обстрілами. Саме тому, зваживши на всі ризики та враховуючи безпекову ситуацію в країні, всі святкові масові заходи на території Черняхівської селищної ради скасовано. Для нас завжди головним залишається життя і безпека наших громадян.

Попри всі труднощі, Черняхівська громада разом з Україною працює на Перемогу. Віримо в Збройні Сили України. Допомагаємо наближати цей Великий День.

Безмежно вдячні всім захисникам та захисницям, які виборюють українську державу і право її громадян на життя у вільній країні.

Мужність та відвага, виявлені нашими бійцями на передовій новітньої російсько-української війни, - це вже легенди в світі. Тисячі відданих життів за Батьківщину – наш безмежний біль… Нині ж, вшановуючи пам`ять про полеглих у кривавій боротьбі наших земляків-Героїв, морально та матеріально підтримуємо їхні сім’ї.

Якби не намагалась нас залякати країна-терорист, українці незламні і нескорені. Дякуємо всім, хто боронить Україну. Дякуємо і тим, хто підтримує наші Збройні Сили, активно працюючи на місцях. Разом – непереможні.

Шановні наші захисники та захисниці!

Ми щиро вітаємо вас із цим святом! Бажаємо Перемоги, сил, терпіння та чистого неба над головою. Дякуємо вам за те, що ви нас оберігаєте!

Нехай Пресвята Богородиця береже всіх вас під своїм Покровом і якнайшвидше дарує мир та спокій нашій землі!

З повагою та найкращими побажаннями

Черняхівський селищний голова Наталія РЕВЧУК

 

ВІДЕО привітання можна переглянути на сторінці селищної ради у Фейсбук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь