Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулась 25 сесія Черняхівської селищної ради VIII скликання

Дата: 07.10.2022 14:00
Кількість переглядів: 327

Фото без описуСьогодні, 7 жовтня 2022 року, під головуванням Наталії Ревчук відбулась 25 сесія селищної ради VIII скликання.

Під час пленарного засідання депутати розглянули такі питання порядку денного:

1.Про дострокове припинення повноважень депутата Черняхівської   селищної ради.

2. Про затвердження структури виконавчих органів Черняхівської  селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів в новій редакції.

3.Про доповнення до Плану діяльності Черняхівської селищної ради з підготовки  проектів регуляторних актів на 2022 рік.

4.Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Черняхівської  селищної ради в новій редакції.

5. Про внесення змін до рішення 6-ої сесії селищної ради VIII скликання від 26.02.2021 року «Про затвердження Графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Черняхівської  селищної ради.

Фото без опису6.Комунальні питання:  

6.1 Про погодження граничної чисельності працівників КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради.

6.2 Про погодження структури КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради.

6.3 Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Черняхівське ТМО»  Черняхівської селищної ради на 2022 рік.

6.4 Про затвердження Статуту Великогорбашівського дошкільного навчального закладу Черняхівського району в новій редакції.

6.5 Про затвердження статутів закладів загальної середньої освіти в новій редакції. 

6.6 Про припинення шляхом ліквідації Центру професійного розвитку педагогічних працівників Черняхівської селищної ради.

6.7 Про внесення змін до рішення 9-ої сесії  селищної ради  VIII скликання від 11 червня 2021 року «Про  затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Черняхівської селищної територіальної громади на  2021-2024 роки».

6.8 Про зміну граничної чисельності централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту  Черняхівської селищної ради.

6.9 Про внесення змін до рішення 18-ої сесії Черняхівської селищної ради VIII скликання  від 11.02.2022 р. 

6.10 Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів сільських та селищного будинків культури, сільських клубів до Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради.

6.11 Про затвердження Статуту Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради  в новій редакції.

6.12 Про затвердження граничної чисельності працівників та структури Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради.

6.13 Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів сільських, селищних бібліотек до Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради.

6.14 Про затвердження Статуту Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради  в новій редакції.

6.15 Про затвердження граничної чисельності працівників та структури Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради.

6.16 Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  нерухомого майна за адресою: смт Черняхів, вул. Володимирська, буд. 123.

Фото без опису6.17 Про зняття з балансу Черняхівської селищної ради нерухомого майна, за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Сліпчиці, вул. Миру, буд. 95.

6.18 Про  безоплатну передачу майна з балансу КНП «Центр ПМСД» Черняхівської селищної ради на баланс Черняхівської селищної ради.

6.19 Про  безоплатну передачу майна з балансу КНП «Черняхівське ТМО»  Черняхівської селищної ради на баланс КНП «Центр ПМСД»  Черняхівської селищної ради.

6.20 Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на списання майна.

6.21 Про організацію навчально-виховного процесу  Черняхівської музичної школи.

6.22 Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна  в оренду без проведення аукціону.

6.23 Про надання дозволу Черняхівській ДЮСШ на передачу нерухомого майна  в оренду без проведення аукціону.

6.24 Про завершення приватизації  нежитлових прибудованих приміщень, за  адресою: смт.Черняхів, вул.Івана Франка, буд.1

Фото без опису7. Земельні питання:

 7.1 Про  затвердження проекту землеустрою та затвердження умов проведення земельних  торгів з продажу права оренди  земельної ділянки на земельних торгах у формі аукціону (окремим лотом).

7.2 Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з метою зміни цільового призначення «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на цільове призначення «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

7.3 Про припинення права користування земельними ділянками для ведення  особистого селянського господарства. (Стецюк Іван Іванович, Омельчук Григорій Федорович, Журенко Олена Адамівна).

7.4 Про виключення громадян із членів особистого селянського господарства. (Ковальчук Олександр Михайлович)

7.5 Про передачу в  оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. (ТОВ «ЮПІДЖІ»)

7.6 Про передачу в  оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. (Василевська Валентина Августівна)

7. 7 Про  продовження терміну дії договору оренди на земельну ділянку для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації. (ПАТ «Київстар»)

7.8 Про продовження терміну дії договору оренди земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії. (Акціонерне Товариство «Житомиробленерго»)

7.9 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

(Безпалюк Світлана Вікторівна, Гаркін Андрій Анатолійович, Невмержицька Світлана Григорівна, Мараховська Світлана Леонідівна, Ляшенко Віктор Васильович, Пількевич Наталія Валентинівна, Подрана Олена Миколаївна, Павлюк Станіслав Васильович, Маркиш Леонід Михайлович, Ювманчук Феодосія Калениківна, Муляр Галина Іванівна, Дейнеко Микола Андрійович, Гриценчук Роман Вікторович, Грицинчук Сергій Вікторович, Канцур Леся Андріївна, Олійник Олена Андріївна, Тарасюк Тетяна Іванівна).                                                  

7.10 Про надання   дозволу   на   виготовлення технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості). (АТ «Укртелеком» Житомирська філія)

7.11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

(Тимошенко Алла Євгеніївна, Омельчук Людмила Миколаївна, Фльорко Валентина Зіновіївна, Забродська Наталія Петрівна, Радомська Ольга Олександрівна, Павлюк Надія Петрівна, Зіневич Ольга Петрівна, Шищук Галина Леонардівна, Шищук Інна Володимирівна,   Колесник Микола Миколайович, Колесник Петро Миколайович,  Колесник Яків Миколайович, Яковенко Ніна Іванівна, Баранівська Ніна Григорівна, Луференко Людмила Григорівна)

7.12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди під час воєнного стану на території Черняхівської селищної територіальної громади (Видиборського старостинського округу). (ПАФ «Дружба»).

7.13 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с.Велика Горбаша та с.Мала Горбаша, Черняхівської селищної територіальної громади.

7.14 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Андріївка, Черняхівської селищної територіальної громади.

7.15 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Бежів, Черняхівської селищної територіальної громади.

7.16 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Дівочки, Черняхівської селищної територіальної громади.

7.17 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Горбулів  та с. Науменка,Черняхівської селищної територіальної громади.

7.18 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Клітище  та  с. Плехів,Черняхівської селищної територіальної громади.

7.19 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Селець  та с. Браженка,Черняхівської селищної територіальної громади.

7.20 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктівсмт. Черняхів  та с. Новосілка, Черняхівської селищної територіальної громади

7.21 Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації  з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду.

7.22 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою. ( Коцюба Олена Дмитрівна)

7.23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. (Василевська Валентина Августівна)

 7.24 Про припинення права користування земельними ділянками для індивідуального садівництва. (Крива Наталія Олександрівна, Кривий Олександр Іванович)

7.25 Про проведення інвентаризації земельної ділянки. (в межах с. Велика Горбаша).

7.26 Про внесення змін до рішення дев?ятої сесії селищної  ради восьмого  скликання від 11 червня 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та складання  документів, що посвідчує право власності на земельні ділянки реформованих колективних сільськогосподарських підприємств для ведення товарного сільськогосподарського виробництва». (Іщенко Валентина Іванівна)

7.27  Про надання   дозволу   на   виготовлення технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.(Головинське вище професійне училище нерудних технологій)

7.28 Про надання   дозволу на   розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для рибогосподарських потреб з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та паспорта водного об’єкту .

7.29 Про надання   дозволу на   розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею в оренду. (Василевський Вадим Казимирович)

7.30 Про припинення дії договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  Комунальному підприємству   «Черняхів-Добробут».

7.31 Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди під час воєнного стану ФГ «ДІМ –АГРО».

7.32 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності, на яку поширюється право земельного сервітуту.

7.33 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної  та іншої промисловості ФОП Люлевичу Віктору Йосиповичу.

7.34 Про припинення дії договору оренди та передачі  в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної  та іншої промисловості ФОП Люлевичу Віктору Йосиповичу.

7.35 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з метою будівництва споруди зв’язку з розміщенням телекомунікаційного обладнання з подальшою передачею в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

7.36  Про розроблення детального плану території за межами смт.Головине Черняхівської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області

8.Різне:

8.1 Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу.

8.2 Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік».

8.3 Про хід виконання рішення 22-ої  позачергової сесії  селищної ради VIII скликання від 29 квітня 2022 року «Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до  Президента України, Голови Верховної Ради України щодо необхідності припинення діяльності на території України російської православної церкви в особі УПЦ (МП)».

Відео прямої трансляції можна переглянути ТУТ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь