Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2022 09:00
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

30 вересня, у день великого православного свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, відзначається День усиновлення. І це дуже символічно, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя. Взяти дитину-сироту в родину, полюбити, виховати і виростити як рідну ? таке надзвичайно важливе рішення щороку приймають більше ніж тисяча сімей в Україні.

В Черняхівській територіальній громаді функціонує 3 прийомні сім’ї, 1 дитячий будинок сімейного типу, в яких виховується 13 вихованців, 8 сімей усиновителів, в яких виховується 10 дітей, 22 сім’ї опікунів, піклувальників, в яких виховується 33 дитини. Саме ці сім’ї дарують дітям своє батьківське тепло, любов, турботу, затишок та саме головне - родину, в якій дитина може зростати щасливою.

Ми щиро вітаємо і пишаємося сім’ями, які взяли дітей в свої родини. Ви є прикладом невимовної людяності, справжньої сили духу та шляхетності! Віримо, що батьки і діти, яких звела доля, будуть щасливими. Доброта і любов ? головне, в чому відчувають потребу діти. Зрозуміло, що весь світ не зміниться, якщо кілька сімей візьмуть дитину в родину, але для таких дітей світ зміниться назавжди. Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою!

Щиро вітаємо прийомних батьків, батьків-вихователів, усиновителів, опікунів, піклувальників з Днем усиновлення – святом родинного затишку та дитячої надії, мрії. Дякуємо Вам за небайдужість до долі дітей, за розуміння того, що вони повинні виховуватися у повноцінних родинах.

Бажаємо Вам по життю Віри, Надії, Любові та Мудрості! Здоров’я, сил, натхнення, терпіння! З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

КУ "Центр соціальних служб" Черняхівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь