Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відзначили Всеукраїнський день бібліотечних працівників

Дата: 03.10.2022 09:30
Кількість переглядів: 293

Фото без опису30 вересня, в день прекрасного свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії відзначається Всеукраїнський день бібліотечних працівників.

З нагоди професійного свята в малій залі Черняхівського будинку культури відбулися урочистості. Вітали бібліотечних працівників громади секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, керуючий справами виконавчого комітету Василь Чечко, представники Черняхівського ліцею номер 1 на чолі з директором, депутатом селищної ради Вікторією Пироговською, головний спеціаліст відділу культури та туризму Ольга Клинчук.

Фото без описуЯк зазначила директор Черняхівської центральної бібліотеки Раїса Чорноморець, бібліотечні працівники громади сьогодні шукають, знаходять і використовують у своїй роботі нові цікаві форми залучення читачів. Це інтерактиви, спілкування через соцмережі, випуск власної газети, створення сучасних відеопрезентацій, величезна пошукова робота у питаннях збереження історії рідного краю тощо. І в цьому наші бібліотекарі - одні х найкращих в області. Тому й отримали в цей день Подяку від управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації.

Фото без описуСекретар ради Тетяна Тарнавська подякувати бібліотекарям не лише за плідну професійну діяльність, а й за активну громадську роботу, за участь у всіх заходах громади, величезну підтримку, кропітку і наполегливу волонтерську роботу, яку здійснюють усі бібліотечні працівники в громадах своїх старостинських округів, допомагаючи нашим воїнам на фронті, внутрішньо переміщеним особам.

Кращі з кращих бібліотечних працівників громади отримали в цей день грамоти та подяки.

Музичні вітання з нагоди свята звучали на адресу присутніх від працівників культури громади та творчої молоді.

Величезна вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. З Днем бібліотек вас! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги. Здоров'я усім і Миру Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь