Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо з Днем підприємця!

Дата: 02.09.2022 16:00
Кількість переглядів: 160

Фото без описуРозвиток малого і середнього бізнесу — основа успішної економіки країни.

Створення нових робочих місць, відрахування до бюджетів – це запорука соціальної стабільності суспільства. Щоб подякувати активним і відповідальним підприємцям, традиційно у першу неділю вересня в нашій державі відзначається День підприємця.

Нині Україна переживає важкі часи, ведучи війну з жорстоким агресором. Потужна економіка – один із ключових гарантів перемоги. Підприємці забезпечують державі фінансовий тил, який допомагає Україні вижити, вистояти в умовах війни.

Шановні підприємці Черняхівської громади! Висловлюємо вам вдячність за співпрацю з органами місцевого самоврядування, за підтримку, яку ви надаєте закладам та установам соціальної сфери громади,  за роботу, активність, допомогу  у вирішенні нагальних проблем. За те, що в непростих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, активною громадянською позицією ви забезпечуєте добробут не тільки власних родин, але і створюєте нові робочі місця, за рахунок місцевих податків наповнюєте бюджет громади, займаєтеся благодійною та волонтерською діяльністю для наших захисників, проявляючи активну громадянську позицію та патріотизм.

Ви знаєте, що ваша ініціатива, знання і вміння дуже потрібні нашій громаді, лише разом ми зможемо забезпечити її самодостатність.

Бажаємо усім вам, шановні, не зупинятися на досягнутому, нарощувати потужності і славити наш край своєю професійністю, якісною продукцією і послугами.

У переддень вашого професійного свята прийміть найщиріші побажання миру,  здоров`я, невичерпної енергії і здійснення задумів. Нехай усі ваші ділові починання увінчуються успіхом, а особисте життя рясніє щастям і радістю. Нехай ділові партнери завжди будуть надійними, обсяги виробництва товарів і послуг збільшуються, а капітал примножується. Успіхів у всіх добрих починаннях на благо нашої громади та  процвітання незалежної України!

Усім нам – якнайшвидшої перемоги.

З повагою

Наталія РЕВЧУК, Черняхівський селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь