Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Наші діти – учасники Всеукраїнського етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 01.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 437

Фото без описуДжури рою (команди) «Козацький Герць» Черняхівського ліцею №1 та Черняхівського ліцею №2 за підтримки Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук та начальника відділу освіти, молоді та спорту Наталії Заборчук взяли участь у ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив з 17 по 25 серпня 2022 року на базі філії «Центральний табір туристського активу учнів України» с. Осій Іршавської міської ради Закарпатської області.

Захід мав фестивально-вишкільний характер. Джури опановували нові знання і вдосконалювали навички з муштрованого впоряду, домедичної допомоги, тактичної медицини, брали участь у змаганнях зі стрільби, подоланні туристсько-спортивної смуги перешкод, перетягування линви, метання гранати, вивчали історію Закарпаття.

Для учасників були проведені цікаві екскурсії пам’ятними місцями м. Хуст та смт Іршава. Діти відвідали музеї, історично-культурний комплекс «Красне поле», долучилися до святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України. Для них були організовані туристські походи до урочищ Кам’янка та Маґанка.

По завершенню ІІІ етапу гри «Джура» всі учасники були нагороджені дипломами Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та пам’ятними подарунками.

         Пишаємося, що здобувачі освіти нашої громади взяли участь у заході такого рівня. Дякуємо завідувачу відділу військово-патріотичного виховання КЗПО «Обласний центр ДЮТ» Олегу Шевцову,  методисту військово-патріотичного відділу Інні Євменчук, тренеру Артему Жеревку, керівнику рою Тетяні Островській за підготовку та супровід команди під час фестивалю.

Усім мирного неба та ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь