Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

ФК "Граніт" (Черняхів) - переможець обласного благодійного турніру з футболу!

Дата: 27.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Обласний благодійний турнір з футболу серед ветеранів (вікова категорія гравців 45+), присвячений Дню Конституції України, відбувся 26 червня 2022 року на стадіоні "Колос" за ініціативи Черняхівської ДЮСШ та Будинку культури, за сприяння Черняхівської селищної ради, Житомирської асоціації футболу і Черняхівської федерації футболу.

Наталія РЕВЧУК - Черняхівський селищний голова - привітала присутніх та подякувала кожному за вклад у нашу спільну майбутню Перемогу: "Наш народ сильний і мудрий, а сьогоднішні випробування його згуртують ще більше. Адже те, що робимо кожен на своєму місці, - це дуже важливо для спільної боротьби".

Голова Черняхівської асоціації футболу Микола МАРТИНЕНКО побажав гравцям і глядачам цікавої гри, а всій Україні якнайшвидшої Перемоги над ворогом. Спонсором дійства став директор ТОВ "АЛЕНРУД" і депутат селищної ради Андрій МАЦІЙЧУК. Долучився до проведення заходу і приватний підприємець Богдан ЛЯСКОВЕЦЬ.

На спортивну зустріч в Черняхів прибули 5 команд: "Керамік" (Баранівка), "Титан" (Іршанськ), "Ветеран" (Радомишль), "Авангард" (Довбиш) і господарі змагань - "Граніт" (Черняхів).

Формат турніру - одне коло (кожна з кожною).

У перервах між матчами глядачам дарували свою творчість артисти Черняхівського будинку культури, а також вокалісти Влад СОЛОНЕНКО та Анастасія ІВАНЮХА.

А всі бажаючі протягом дійства могли долучитись до благодійності - пожертвувати кошти. Таким чином зібрали 14 тис 750 грн на автомобіль для черняхівських військових медиків, які рятують життя українських захисників.

За підсумками зустрічі, призові місця розділились наступним чином:

І місце - ФК "Граніт" (Черняхів);

ІІ місце - ФК "Авангард" (Довбиш);

ІІІ місце - ФК "Ветеран" (Радомишль).

До речі, найстаршому гравцю із сьогоднішнього складу команд - Миколі ФЕДОСЄЄВУ - 69 років (ФК "Граніт")!

Окремо Наталія РЕВЧУК відзначила і молоде покоління, яке дуже любить футбол, - збірну ДЮСШ (смт Черняхів) і її тренера Ігора ФЕДОРЧУКА. Юним футболістам Наталія Миколаївна подарувала 5 м'ячів, які придбала за власні кошти.

ЩИРО ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО ТАКОЇ ВАЖЛИВОЇ СЬОГОДНІ СПРАВИ - ДОПОМОГИ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ! УСІ КОШТИ, ЗІБРАНІ ПІД ЧАС ЗАХОДУ - ДЛЯ НАШИХ ЗСУ!  

ПЕРЕМОЖЕМО! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь