Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

З Днем медичного працівника!

Дата: 17.06.2022 15:30
Кількість переглядів: 771

Щороку у третю неділю червня ми вітаємо з професійним святом медичних працівників. Їхня праця благородна і вимагає особливого характеру, витримки, невичерпного запасу людяності і шаленої самовіддачі. Дякуємо всім і кожному, хто пов`язав своє життя із медициною!

А сьогодні, у переддень свята, особливу увагу і шану віддаємо медикам-землякам, які рятують життя наших воїнів-охоронців там, де зараз вирішується доля всієї України.

Наші військові медики, наші відважні воїни змінили білі халати на форму і тепер постійно, незважаючи на втому, борються за кожне безцінне людське життя часто в умовах, небезпечних і для них.

Фото без опису

Вікторія Собченко – старший бойовий медик, сержант, учасник бойових дій. Ця прекрасна жінка вже 2 роки працює в умовах, які не кожен чоловік зміг би витримати. Окрім попереднього досвіду, рятувала наших захисників під час оборони Києва.

Фото без опису

Марія Кулеша – старший бойовий медик, сержант, учасник бойових дій. З 2019 року пліч-о-пліч із нашими захисниками ЗСУ. Має великий досвід роботи в екстремальних умовах, але про це напишемо після нашої Перемоги.

Фото без опису

Вадим Матушевський – бойовий медик, а ще донедавна сімейний лікар Черняхівського ЦПМСД, якого знають і чекають багато вдячний пацієнтів. Через повномасштабне вторгнення російських військ, три місяці тому був мобілізований для надання медичної допомоги в умовах війни.

Фото без опису

Петро Хробуст – лікар-анестезіолог Черняхівського ТМО, а нині бойовий медик, молодший лейтенант, який з 25 березня цього року надає медичну допомогу українським воїнам.

Фото без опису

Сергій Кондрацький – лейтенант, з 25 березня 2022 року несе медичну варту там, де поняття честі і обов`язку стали не просто загальноприйнятими словами, а конкретними діями і вчинками. З червня бойовий медик став начальником медичної частини.

Фото без опису

Сергій Бутрик - старший військовий медбрат. З перший днів широкомасштабного вторгнення росії пішов добровольцем на захист України.

Багато добрих слів можна сказати про кожного, хто на фронті чи в тилу, під час війни чи в мирний час, не жаліючи себе, рятує інших. А нині, коли вся Україна, як один живий організм, бореться, наближаючи Перемогу, бажаємо нашим медичним працівникам Божої опіки, міцного здоров`я, прихильності долі, а найголовніше – мирного неба над нашою багатостраждальною землею. Віримо, працюємо для Перемоги, чекаємо на вас!

 

Окремо просимо хвилиною мовчання вшанувати пам`ять усіх українських янголів у білих халатах, які віддали свої життя, рятуючи від смерті інших. Вічна їм пам`ять!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь