Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Обстежили найпростіші укриття (підвальні приміщення)

Дата: 23.02.2022 15:00
Кількість переглядів: 282

Фото без описуСьогодні, 23 лютого 2022 року, робоча група з обстеження захисних споруд цивільного захисту при Черняхівській селищній раді вкотре перевіряла можливі найпростіші укриття в смт Черняхів.

Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління Головного управління ДСНС України в Житомирській області Вадим Грабовський та головний спеціаліст апарату селищної ради Сергій Герасимчук провели огляд підвальних приміщень масиву «Хлібодар», а також багатоквартирних будинків по вул. Івана Франка та Слобідській.  На жаль, більшість цих приміщень виявились зачиненими, а ті, доступ до яких був можливим, - захаращені побутовим сміттям та будівельними матеріалами. Багато підвалів давно мешканці розділили між собою і  побудували там комірчини для зберігання консервації та овочів, велосипедів або інших побутових речей. Однак, ці приміщення першочергово можна використати як найпростіші укриття для тимчасового перебування мешканців квартир у разі небезпеки.

За зверненням громадян був проведений огляд підвального приміщення магазину «Олімп» по вул. Володимирській. Його стан виявився придатним лише для тимчасового використання як найпростішого укриття.

Найближчим місцем укриття для населення сільської місцевості є підвали у приватних будинках та інші заглиблені приміщення у приватних садибах.

Шановні жителі Черняхівської громади!

Вкотре звертаємось до вас із проханням привести в належний стан підвальні приміщення ваших будинків, визначити відповідальну особу з ваших сусідів, у кого буде ключ від підвалу, щоб туди можна було оперативно спуститись у разі необхідності.

Зберігаймо спокій та будьмо відповідальними!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь