Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

УВАГА! КОНКУРС «РОЗРОБКА ЛОГОТИПУ ЧЕРНЯХІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»!

Дата: 16.02.2022 14:00
Кількість переглядів: 513

Черняхівська селищна рада з 01.02.2022 року оголосила про початок прийому заявок на участь у конкурсі «Розробка логотипу Черняхівської селищної територіальної громади», який передбачає створення та визначення  концептуальної ідеї та логотипу Черняхівської селищної територіальної громади,  спрямованих на формування корпоративної  культури громади, просування її позитивного іміджу в Україні та за кордоном.

Логотип громади використовуватиметься в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на покращення використання її культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу.

Умови проведення конкурсу:

  • У конкурсі можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи.
  • Участь у конкурсі безкоштовна.
  • Кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.
  • До участі в конкурсі допускаються конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади: емблема (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення),опис (ключова ідея).
  • До конкурсних робіт обов’язково додається текстовий файл з відомостями про автора: прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце роботи (навчання), місце проживання, контактні телефони та електронна адреса.
  • Конкурсні роботи з позначкою «Конкурс на розробку логотипу» надсилаються або подаються на розгляд в електронному та друкованому вигляді за адресою: 12301, Житомирська обл., смт Черняхів, майдан Рад,1; або в електронному вигляді на e-mail: chernyahiv@ukr.net.

Конкурс проводиться у три етапи:

 

І етап – відбірковий (01.02.2022 р. – 31.03.2022 р.) – прийом заявок та концептуальних пропозицій. Оргкомітет має право подовжити термін подачі конкурсних робіт, відтермінувавши ІІ та ІІІ етапи на відповідну кількість днів;

ІІ етап - півфінал (01.04.2022 р. – 15.04.2022 р.) – відбір оргкомітетом трьох основних концептуальних ідей (з логотипом включно); доопрацювання фінальних робіт згідно із наданими рекомендаціями від оргкомітету конкурсу;

ІІІ етап – фінал (16.04.2022 р. – 15.05.2022 р.) – оприлюднення конкурсних робіт трьох фіналістів та онлайн-голосування за найкращу концептуальну пропозицію та логотип протягом 10-ти днів.

 

Деталі та умови конкурсу: Положення про конкурс «Розробка логотипу Черняхівської селищної територіальної громади».

Зразок заявки на участь у конкурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь