Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Автоматичне призначення пенсій – без зайвих клопотів і візитів

Дата: 23.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 437

Фото без описуАвтоматичне призначення пенсій –  без зайвих клопотів і візитів

Сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду суттєво пришвидшують та покращують якість обслуговування громадян і значно спрощують процеси вирішення більшості питань пенсійного забезпечення. Тепер осучаснено і важливу для кожної людини процедуру призначення пенсії, здійснення якої відбувається в автоматичному режимі та не потребує особистого звернення до установи Фонду.

Широкий функціонал сучасних електронних послуг вебпорталу Фонду дозволяє підготуватися до виходу на заслужений відпочинок задовго до настання пенсійного віку. Кожен користувач цього корисного сервісу має змогу контролювати персональні дані щодо величини нарахованого заробітку, суми сплачених внесків та тривалості набутого страхового стажу – чинників, які справляють визначальний вплив на формування розміру пенсійної виплати, та своєчасно скорегувати ситуацію для отримання добрих пенсійних перспектив.

Переглядаючи інформацію, яка міститься  в «Електронній трудовій книжці», можливо самостійно уточнювати та доповнювати невраховані дані про трудові відносини й таким чином підійти до моменту оформлення пенсії цілком підготовленим. За умови подання анкети-заяви про автоматичне призначення пенсії, що за бажання можна зробити у будь-якому віці й у будь-який час, та перевіреної й документально підтвердженої інформації в «Електронній трудовій книжці» призначення пенсії з настанням відповідного віку здійснюється в автоматичному режимі без потреби особистого відвідання установи Фонду.

Новий сучасний сервіс автоматичного призначення пенсії викликає зацікавленість у громадськості та починає набувати популярності. Для того, щоб ним скористатися, потрібно авторизуватися на вебпорталі Пенсійного фонду за допомогою електронного кваліфікованого підпису.

Відеоінструкцію щодо використання сервісу «Автоматичне призначення пенсії» можна переглянути за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=PdSkq6PxALM 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь