Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

День Святого Миколая для дітей з особливими потребами із Черняхівської громади. ФОТО

Дата: 20.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 602

Фото без описуДень Святого Миколая – одне з найбільш шанованих християнських свят в Україні. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. У цей час всі діти з нетерпінням чекають дива. І саме така довгоочікувана зимова казка відбулась сьогодні, 20 грудня 2021 року, у святковій та затишній залі ресторану «Крона» для дітей з особливими потребами із Черняхівської громади.

Привітали дітлахів з одним із найулюбленіших зимових свят на захід завітали селищний голова Наталія Ревчук, головний бухгалтер ПІІ ТОВ «Даніко» Людмила Гнатюк, депутат селищної ради Андрій Маційчук, директор ТОВ «МЕКОПРІНТ Україна» Володимир Хомик, директор КУ «Центру соціальних служб» Черняхівської селищної ради Світлана Дзюблик. Фінансову підтримку для проведення такого свята надали й приватний підприємець Сергій Невмержицький і директор ТОВ «ЮРО ЛАМБЕР» Роман Волик.
Гості закладу звернулися до малечі з побажаннями добра, щасті та здоров’я, щоб їх оточували завжди щирі та люблячі люди. Наталія Ревчук подякувала  керівництву ресторану «Крона» за надану можливість провести цю святкову зустріч у гарній доброзичливій атмосфері та за чуйне ставлення до дітей, за такі необхідні кожному увагу і підтримку.

Артисти Будинку культури створили справжню казку для дітей: загадки, конкурси, забави – все для того, аби діти посміхались. А після дійства кожен  юний глядач отримав багато солодких подарунків, а також смаколики від «Крони».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь