Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось чергове засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин

Дата: 16.12.2021 11:00
Кількість переглядів: 344

15 грудня 2021 року відбулось чергове засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,  архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

Члени комісії розглянули наступні питання порядку денного:

1. Про Програму поводження з твердими побутовими відходами  на території Черняхівської селищної територіальної громадина 2022-2025 роки.

2. Про Програму благоустрою населених пунктів Черняхівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

3. Про План роботи Черняхівської селищної ради на І півріччя 2022 року.

4.Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради щодо відшкодування витрат, пов’язаних з обслуговуванням дітей, що проживають на території  Високівської та Оліївської сільських рад, фахівцями комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черняхівської селищної ради.

5. Земельні питання:

5.1 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5.2 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.   Яновичу Івану Івановичу.

5.3 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Черняхівської селищної територіальної громади.

5.4 Про надання   дозволу   на   виготовлення технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі(на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гудемчук Тетяні Михайлівні.

5.5 Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства.

5.6 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства, що перебувають в користуванні громадян в межах населених пунктів на території Черняхівської селищної територіальної громади.

5.7 Про надання   дозволу   на   виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянину Кулеші Павлу Андрійовичу.

5.8 Про надання   дозволу   на   виготовленняпроекту землеустрою  щодо відведення земельноїділянки  для ведення особистого селянського господарства, в межах населених пунктів Черняхівської селищної територіальної громади Кирейчуку Володимиру  Вікторовичу  учаснику АТО (ООС).

5.9 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення  «для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства»  громадянину Бойку Геннадію Анатолійовичу.

5.10 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення  « для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на цільове призначення « для ведення особистого селянського господарства»  громадянину Процюку Богдану Ігоровичу.

5.11 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів на території Черняхівської селищної територіальної громади громадянці Мартинюк  Ларисі Володимирівні.

5.12 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів на території Черняхівської селищної територіальної громади громадянину Салімоновичу Сергію Миколайовичу.

5.13 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів на території Черняхівської селищної територіальної громади громадянину Харченку Володимиру Степановичу.

5.14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби яка розташована в межах с.Очеретянка на території Черняхівської селищної територіальної громади гр. Філику Івану Вадимовичу.

5.15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби яка розташована в межах с. Очеретянка на території Черняхівської селищної територіальної громади гр. Філик Наталії Георгіївні.

5.16 Про передачу в  оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

5.17 Про  затвердження звіту експертної грошової оцінки та продаж земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення.              

5.18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею у власність громадянам для  ведення особистого

селянського господарства в межах населених пунктів.

5.19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

5.20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5.21  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Вишневе Черняхівської селищної територіальної громади.

5.22 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Селянщина Черняхівської селищної територіальної громади.

5.23 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Сліпчиці Черняхівської селищної територіальної  громади.

5.24 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Корчівка Черняхівської селищної територіальної громади.

5.25 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Малинівка Черняхівської селищної територіальної громади.

5.26 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Федорівка Черняхівської селищної територіальної громади.

5.27 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Стирти Черняхівської селищної територіальної громади.

5.28 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Сали Черняхівської селищної територіальної громади.

5.29 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Нові Сали Черняхівської селищної територіальної громади.

5.30 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Осівка Черняхівської селищної територіальної  громади.

5.31 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Росівка Черняхівської селищної територіальної громади.

5.32 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Пекарщина Черняхівської селищної територіальної громади.

5.33 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Мокренщина Черняхівської селищної територіальної громади.

5.34 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Очеретянка Черняхівської селищної територіальної громади.

5.35 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Рудня Черняхівської селищної територіальної  громади.

5.36 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт Головине Черняхівської селищної територіальної громади.

5.37 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Славів Черняхівської селищної територіальної громади.

5.38 Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та  затвердження умов проведення земельних торгів з продажу права  оренди земельної ділянки.

5.39Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки з метою  зміни цільового призначення  «для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства» громадянці  Собченко Вікторії Антонівні учаснику                    АТО (ООС).

5.40 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки з метою  зміни цільового призначення  «для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства» громадянину  Авдійчуку Олександру Анатолійовичу учаснику    АТО (ООС).

6. Про затвердження містобудівної документації «Генеральний план. План зонування території населеного пункту смт.Черняхів Черняхівської селищної ради Черняхівського району, Житомирської області».

7. Про затвердження містобудівної документації «Генеральний план. План зонування території населеного пункту с.Новосілка Черняхівської селищної ради Черняхівського району, Житомирської області».

 

Під час засідання присутні члени комісії детально розглянули запропоновані проєкти рішень, надали свої пропозиції та зауваження.

Заслухані проєкти рішень будуть винесені на розгляд чергової сесії селищної ради, яка відбудеться 21 грудня 2021 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь