Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Дарія Максимчук – креативна особистість

Дата: 16.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 425

Фото без описуДарія Максимчук – креативна особистість

Сьогодні життя дає нам, учителям, суспільний запит на виховання креативної особистості, здатної самостійно здобувати знання, неординарно мислити, генерувати цікаві ідеї, приймати нестандартні рішення. Саме такими критеріями в навчанні керується Максимчук Дарія, учениці 11 класу Головинського ліцею Черняхівської селищної ради . Незабаром Дарія стане випускницею, і  в неї не тільки великий багаж знань та вмінь для реалізації планів й успішного  втілення їх в життя. Дівчинка має багато перемог у різних конкурсах  та олімпіадах. Нещодавно відбувся ІІ етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика і Максимчук Дарія здобула в ньому блискучу перемогу, посівши почесне перше місце.

Слід зауважити, що саме Дарії випала велика честь – представляти на конкурсі нашу Черняхівську громаду. Дівчинка не підвела, виправдала довіру і якнайкраще виконала покладену на неї місію.

Звичайно, для такого успіху необхідні були насамперед відповідальність, сила волі і самовіддана праця. І це все про Дарію. Вона дійсно така, надзвичайно працьовита й наполеглива. Ще, навчаючись в 5 класі, зарекомендувала себе як неймовірно старанна й допитлива учениця. Дарія Максимчук – відмінниця навчання, розумничка, дитина, яка ніколи не підведе, гордість Головинського ліцею. Її девіз – слова Сенеки: «Якщо ти розумний, то будь працьовитий, як бджола». Дарія багато читає, аби підвищити свій інтелектуальний рівень, виконує безліч творчих завдань, використовує новітні технології. Їй знайомі освітні платформи: «На урок», «Всеосвіта», «Едера»…Даша встигає все: готується до ЗНО, пише наукову роботу МАН, проєктує квести, сценарії масових заходів. Вона активна в громадському житті свого класу і ліцею, займається  спортом, любить танцювати, гарно малює. 

Хочеться подякувати Вячеславу Володимировичу та Вікторії Олександрівні, батькам Дарії, за те, що вони зростили й виховали таку дитину, що створили всі необхідні умови для формування юної талановитої, всебічно обдарованої особистості. Хоча, на моє переконання, велика заслуга в тому самої Дарії, адже, за словами К.Ушинського, «тільки особистість можете творити особистість».

Анна Собко,

учителька української мови та літератури

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь