Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Ситуація з кооперативним ринком у Черняхові: плітки і реальність

Дата: 06.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 463

Ситуація з кооперативним ринком у Черняхові: плітки і реальність

Фото без описуКілька останніх місяців працівники торгівлі та покупці переповідають щоразу нові чутки про те, яка ж доля чекає на тих, хто працює на території ринку в Черняхові.

Щоб прояснити ситуацію і покласти край фейкам, обговорити перспективи майбутньої співпраці, 3 грудня 2021 року відбулась зустріч селищного голови Наталії Ревчук, начальників профільних відділів селищної ради, в.о.директора КП «Черняхів-Добробут» Сергія Проценка із представниками підприємців, чиї торгові точки розташовані на кооперативному ринку.

Фото без описуПідприємці вислови свою занепокоєність через безліч чуток про найближчу перспективу роботи їхніх торгових точок. Особливо активізувались ці плітки після п`ятнадцятої сесії VIII скликання від 11.11.2021 року. Адже тоді депутати прийняли рішення «Про припинення дії договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» , тобто «припинити дію договору оренди на земельну ділянку за № б/н від 13.09.2016 року з підприємством райспоживспілки «Кооперативний ринок» у зв’язку з закінченням строку дії договору оренди».

Селищний голова пояснила, що всі ті підприємці, які працювали на даній території, будуть працювати там і надалі, реалізовуючи своє право трудитися, заробляти гроші, заробляти на хліб для своїх сімей і забезпечувати нормальні умови для тих, хто звик приходити на ринки. Єдине, що для них зміниться, – це номер рахунку орендодавця і, власне, сам орендодавець. Після оформлення відповідного пакету документів згідно з вимогами чинного законодавства, КП «Черняхів-Добробут» буде надавати всі послуги для обслуговування цієї території: вивіз сміття, чищення снігу, охорона…

Тарифи теж залишаться без змін. Як їх обраховували та які складові увійшли до цих тарифів, детально пояснили фахівці відділу економічного розвитку та інвестицій Ірина Дятел та Ігор Процюк.

«Про будь-які зміни та плани благоустрою території ринку обов’язково будемо вирішувати з урахуванням вашої думки. Адже вам має бути комфортно там працювати, а покупцям – здійснювати закупи. І щоб чергові плітки не створювати соціальної напруги – звертайтесь відразу до селищної ради.» – підсумувала зустріч Наталія Ревчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь