Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

КП «Черняхів-Добробут» проводить пробний вивіз сміття у старостинських округах

Дата: 25.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 377

Фото без описуВідповідальне поводження із побутовими відходами – проблема не нова для нашої громади. І з кожним роком збільшується кількість стихійних сміттєзвалищі, засмічуються все нові території.

Основних причин кілька: місцеві мешканці недостатньо поінформовані про ймовірні загрози та байдуже ставляться до екології (прибрав сміття із власного двору до найближчої лісопосадки – і все – господар). Окрім того, раніше не було організовано централізованого вивозу сміття із усіх населених пунктів нашої громади. А це, в свою чергу, теж ставало однією з причин утворення стихійних сміттєзвалищ у лісах, біля водойм та на землях сільськогосподарського призначення. 

І, чого гріха таїти, якщо і в Черняхові, де працює комунальне підприємство, яке збирає у населення і приватних організацій сміття, багато людей не хочуть підписувати договори на централізоване вивезення твердих побутових відходів. А це, перш за все, характеризує сьогодні питання свідомості кожного з нас. 

Аби провести розрахунки вартості централізованого вивезення ТПВ в межах Черняхівської громади, КП «Черняхів-Добробут» проводить пробний вивіз сміття у старостинських округах. У Видиборському, Горбулівському, Дівочківському, Бежівському, Великогорбашівському, Жадьківському, Салівському і Селецькому округах зібрали відходів на 7 сміттєвозів. Збиратимуть сміття і в інших старостинських округах. Сподіваємось, найближчим часом така практика стане звичною для всіх. Адже, нагадуємо, що і закон один для всіх. І, відповідно до правил благоустрою, кожен громадянин несе відповідальність за неналежне поводження із побутовими відходами, їх викидання у неналежних для цього місцях.  

Будьмо відповідальними – зробімо нашу громаду чистішою! Тут живемо ми і наші діти, які мають вчитись на позитивному прикладі цивілізованого ставлення до екології.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь