Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України, Днем козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 14.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 361

Фото без описуШановні воїни, які сьогодні стоять на захисті українських земель, та ветерани, учасники антитерористичної операції та операції об’єднаних сил,  волонтери та жителі Черняхівської громади!

14 жовтня  Україна відзначає День захисників і захисниць України, День козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються нашим народом.

Сьогодні ми вклоняємося учасникам АТО та Операції Об'єднаних Сил, і всім поколінням українців, які боролися проти поневолювачів у минулі роки.

Висловлюємо повагу і вдячність українським воїнам, які вступили до лав  української армії, взяли до рук зброю і стали на захист єдності  нашої  України. Ми пишаємося вами. Вашою силою. Вашою мужністю. Вашою жертовністю. Дякуємо кожному, хто боровся та бореться за Україну.

Шановні матері героїв, яких втратила Черняхівська громада за час військової агресії на сході. Дякуємо вам за те, що виховали справжніх відважних чоловіків, які у боротьбі з ворогом віддали за рідну землю свої молоді життя. Знаємо, що жодні слова і час не зменшать ваш біль, не загоять душевну рану. Бо ваша материнська жертва – найважча… Слава про наших героїв – вічна.

Сьогодні  також  дякуємо волонтерам, які в складних умовах підтримували і підтримують наших воїнів. Ви розділяєте тривоги і допомагаєте долати труднощі тим, хто на передовій. Це нелегка, але дуже потрібна місія.

Нам, звичайно, хотілося б миру, але, на жаль, ситуація в нашій країні залишається напруженою. Глибока вдячність і низький уклін всім землякам, хто захищає цілісність і суверенітет нашої країни.

Бажаємо всім миру в Україні і в кожному домі, добробуту, любові та родинного затишку, добра, здоров’я і благополуччя!  Нехай з нами буде правда і  перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої Вітчизни! Нехай вас своїм покровом оберігає Пресвята Богородиця!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Черняхівський селищний голова Наталія РЕВЧУК

та депутатський корпус селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь