Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулись І змагання з мініфутболу серед допризивної молоді Черняхівської громади на Кубок пам’яті героїв АТО та ООС, присвячених Дню захисника України. ФОТО

Дата: 17.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 626

Фото без описуДля того, щоб наші юнаки мали змогу розвивати свої спортивні таланти, у Черняхівській громаді започаткували змагання з мініфутболу серед допризивної молоді нашої громади на Кубок пам’яті героїв АТО та ООС, присвячених Дню захисника України.

У смт Головине 16 вересня 2021 року відбулась зустріч футбольних команд із закладів загальної середньої освіти Черняхівської селищної ради.

Під час урочистого відкриття змагань Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук зазначила, що здорове і свідоме молоде покоління – основа розвитку держави, її потенціал. Тому потрібно пропагувати здоровий спосіб життя, розвивати інтерес до фізичної культури і спорту. Це один з пріоритетів для нашої громади.

Радник державного секретаря Міністерства оборони України Дмитро Грищенко завітав на свято спорту з особливо цінними для молодих спортсменів подарунками – м’ячем з підписами відомих футболістів збірної України і вимпелом від Української асоціації футболу.

Привітали спортсменів та їхніх наставників заступник селищного голови Андрій Ющенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук, староста Головинського старостинського округу Ірина Слободіна, голова ГО "Черняхівська районна федерація футболу" Микола Мартиненко, начальник відділення рекрутингу та комплектування 9 відділу Житомирського РТЦК та СП Богдан Чайківський, голова ГО «Бойове братство ветеранів АТО Черняхівщини» Юрій Коритко.

Справжній спортивний характер і гарну гру продемонстрували усі учасники: команди з Головинського, Андріївського, Жадьківського, Видиборського, Селянщинського і Черняхівських ліцеїв №1 і 2. Питання про те, хто ж стане переможцем і представлятиме Черняхівську громаду у районних змаганнях, було відкритим аж до останніх хвилин фінального матчу між збірними Черняхівського ліцею №1 та Селянщинського спортивного ліцею імені героїв АТО Олександра Голяченка та Дмитра Литвинчука. Перемогу за результатами післяматчевих пенальті вибороли черняхівців.

Переможці отримали кубок і медалі. Та без подарунків не залишився ніхто: кожна команда отримала дипломи від селищної ради, а також солодощі та футбольні м’ячі від депутата селищної ради, приватного підприємця і мецената Віктора Ревчука. Колегіальним рішенням суддів кращим гравцем визнаний Андрій Михайленко (Селянщинський ліцей), а кращим голкіпером – Євгеній Опанасюк (Черняхівський ліцей №1).

Окрема подяка за пітримку розвитку спорту в нашій громаді Миколі Ярмоліцькому – власнику сучасного спортивного комплексу в смт Головине, де й відбувались змагання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь