Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання постійних комісій селищної ради 

Дата: 09.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 604

9 вересня 2021 відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

У засіданні взяли участь постійні члени комісії та запрошені.

Відповідно до порядку денного, комісією розглянуто наступні  питання: 

  • Про Програму фінансування  видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських маршрутах загального користування  на території Черняхівської селищної  територіальної громади на 2021-2025 роки інформувала головний спеціаліст відділу соціального захисту селищної ради Людмила Добровольська .
  • Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік повідомила начальник відділу фінансів Черняхівської селищної ради Інна Гриневич.

 

Цього ж дня відбулось засідання постійної комісії селищної ради  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

  • Про внесення змін до проекту містобудівної документації «Генеральний план населеного  пункту смт Черняхів Черняхівської селищної  ради Черняхівського району, Житомирської області» інформувала начальник відділу містобудування та архітектури Черняхівської селищної ради Світлана Купчук.
  • Про скасування рішення дванадцятої сесії Черняхівської селищної ради восьмого скликання від 13 серпня 2021 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення «для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств» на цільове призначення «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами» поінформував начальник відділу земельних ресурсів та екології селищної ради Володимир Кальчук. 

 

Члени комісій детально розглянули запропоновані проекти рішень, які винесені на 13 позачергову сесію селищної ради VIII скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь