Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулася дванадцята сесія селищної ради VIII скликання

Дата: 13.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 591

Фото без опису13 серпня 2021 року під головуванням селищного голови Наталії Ревчук відбулася дванадцята сесія селищної ради VIII скликання, у роботі якої взяли участь 24 депутати.

 

Усі присутні в сесійній залі вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблого воїна АТО Юрія Євпака.

 

На порядок денний сесії було винесено наступні питання:

  1. Про Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Черняхівської селищної ради та Порядок використання коштів Програми на 2021-2025 роки.
  2. Про Програму відзначення державних, регіональних  та професійних свят, ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед Черняхівською селищною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів  на 2021-2025 роки в новій редакції.
  3. 3.Про план  роботи Черняхівської селищної ради на ІІ півріччя 2021 року.
  4. Про затвердження звіту про  виконання бюджету Черняхівської селищної територіальної громади за перше півріччя 2021 року.
  5.  Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Черняхівської селищної територіальної громади за перше півріччя 2021 року.
  6. Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  7. Про Статут Черняхівської селищної територіальної громади.
  8. Про затвердження герба і прапора Черняхівської селищної територіальної громади.
  9.  Про внесення змін до рішення першої сесії селищної ради восьмого скликання від 04.12.2021 р. «Про утворення виконавчого комітету Черняхівської селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» .
  10. Про зміну назви Видиборського ліцею інформаційних технологій Черняхівської селищної ради. 
  11. Про зміну назви Бежівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів ім. М.П.Дашкевича Черняхівської селищної ради.
  12. Про зміну назви Дівочківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Черняхівської селищної ради. 
  13. Про зміну назви Андріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черняхівської селищної ради. 
  14. Про зміну назви  Черняхівської гімназії Черняхівської селищної ради. 
  15.  Про зміну назви Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черняхівської селищної ради. 
  16.  Про зміну назви Головинської гімназії Черняхівської селищної ради. 
  17.  Про зміну назви Жадьківського колегіуму Черняхівської селищної ради. 
  18.  Про зміну назви Черняхівського  дошкільного навчального закладу  № 1 Черняхівського району Житомирської області.
  19. Про зміну назви Черняхівського  дошкільного навчального закладу № 4 Черняхівського району Житомирської області.
  20. Про зміну назви Дошкільного навчального закладу № 5 (ясла-садок) смт.Черняхів.
  21. Про встановлення вартості харчування в закладах загальної середньої освіти громади.
  22. Про безоплатне прийняття Комунального підприємства «Стоматологічний центр» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Черняхівського району у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади.
  23. Про внесення змін до рішення Черняхівської селищної ради  від 11.12.2021 р. «Про безоплатне прийняття Початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Черняхівської музичної школи Черняхівського району із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Черняхівського району у комунальну власність Черняхівської селищної ради» від 11.12.2020 р. та затвердження акту приймання-передачі.
  24. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  об’єктів державної власності, які обліковуються на балансі КСП «Україна-Черняхів-1».
  25.  Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної  громади майна та визначення його балансоутримувача.
  26. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади об’єкту державної власності, який обліковується на балансі Головного управління Пенсійного фонду  України в Житомирській області. 
  27. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади мостів в с.Пекарщина, с.Селянщина.
  28. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, які перебувають у  комунальній власності Черняхівської селищної територіальної громади, в новій редакції.
  29. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Черняхівської селищної територіальної громади, які підлягають приватизації.
  30. Про списання з балансу  комунального підприємства «Черняхів-Добробут» Черняхівської селищної ради багатоквартирних будинків.
  31. Про списання з балансу  комунального підприємства «Головине-Добробут» Черняхівської селищної ради багатоквартирних будинків.
  32.  Про  включення майна до Переліку об’єктів комунальної власності Черняхівської селищної територіальної громади, які передаються в оренду без проведення аукціону.
  33. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна  в оренду без проведення аукціону. 
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби на умовах оренди в межах населених пунктів.  
  35. Про припинення права користування  земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та складання документів, що посвідчує право власності на земельні ділянки реформованих колективних сільськогосподарських підприємств для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  37. Про надання   дозволу   на   виготовлення технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебувала  в користуванні до 2002 року.
  38. Про виключення громадян із членів особистого селянського господарства. 
  39. Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних  ділянок  для ведення особистого селянського господарства за  межами населених пунктів. 
  40. Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського  господарства в межах населених пунктів.
  41. Про припинення права  користування земельними ділянками  та дії договору оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 
  42. Про передачу в  оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 
  43. Про прийняття в управління земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва , що входять до не успадкованої спадщини реформованого КСП «Дружба».
  44. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), що входять  до невитребуваних земельних часток (пай),  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 
  45. Про проведення інвентаризації земель в межах смт.Черняхів.
  46. Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах населених пунктів.
  47. Про надання   дозволу на   розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних,  підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею в оренду. 
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  49. Про включення громадян в загальну чергу на отримання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). 
  50. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів. 
  51. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об?єднання земельної ділянки комунальної власності. 
  52. Про надання дозволу ТОВ «АГРОСТЕМ», ПП «Жерм»,  ПСПО «Браженське» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі на місцевості під польовими дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою подальшої передачі в оренду.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки для     будівництва і обслуговування житлового  будинку , господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) громадянам учасникам  АТО(ООС) .
  54. Про надання   дозволу на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  з подальшою передачею в оренду.
  55. Про передачу в оренду земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. 
  56. Про надання   дозволу на   розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованого КСП «Жадьківське»  з  метою передачі в оренду.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок  з передачею у власність громадянам для  ведення особистого селянського господарства. 
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею у власність громадянам для  ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів. 
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність громадянам для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка).
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПП фірма «Олфарм» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з передачею в оренду. 
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об?єднання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). 
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (пай) у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів.
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування Селянщинському спортивному ліцею імені героїв АТО  Олександра Голяченка  та Дмитра Литвинчука для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою  зміни цільового призначення  « для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств» на цільове призначення « для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами». 
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва.
  70. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу. 
  71. Про внесення змін до рішення дев?ятої сесії селищної  ради восьмого  скликання від 11 червня 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства що перебувала в користуванні до 2002 року».
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок. 
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об?єднання земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних, і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами.
  74. Про  затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельних ділянок комунальної власності.
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земельної ділянки загального користування (парк відпочинку ім.  Т.Г. Шевченка).
  76. Про внесення змін до рішення тридцять шостої сесії Черняхівської селищної ради VII скликання від 26.02.2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів. 
  79. Про перейменування вулиці Сабурова у селі Нові Жадьки на вулицю Польову.
  80. Про затвердження містобудівної документації.
  81. Про затвердження Планів паспортизації дитячих ігрових та спортивних майданчиків.
  82. Про затвердження змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг».
  83. Про затвердження типового договору про соціальне партнерство в новій редакції.
  84. Про зняття дисциплінарного стягнення. 
  85. Про хід виконання рішення 9-ої сесії селищної ради VIII скликання  від 11.06.2021 року «Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до  Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генерального Прокурора  України,  Національного антикорупційного бюро України, Державного бюро розслідувань,   Міністерства юстиції України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру щодо критичної ситуації, яка виникла на території  Черняхівської селищної територіальної громади в процесі  приватизації земель державної власності, які перебувають в постійному користуванні   КСП «Україна-Черняхів-1».
  86. Про присвоєння рангів посадових осіб місцевого самоврядування старостам.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь