Впровадження системи НАССР в ЗЗСО громади
26 липня в актовій залі відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, кухарів, медичних сестер з питання впровадження системи НАССР на харчоблоках закладів у новому 2021-2022 н. р.
Начальник відділу безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини Черняхівського районного Управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Вікторія Браславець детально ознайомила присутніх з особливостями впровадження системи НАССР: ідентифікацією потенційних небезпек всього процесу – від сировини до споживання готового продукту кінцевим споживачем, визначення способів та методів контролю ризиків, надання документального підтвердження того, що всі ризики під контролем.
Було надано зразки документів для підготовки впровадження системи. Фахівець чітко відповіла на поставлені запитання.