Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

8 липня 2021 відбулися засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 09.07.2021 09:30
Кількість переглядів: 429

8 липня 2021 відбулось засідання постійної комісії селищної ради  з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

У засіданні взяли участь постійні члени комісії та запрошені: секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Ющенко, начальник відділу фінансів Інна Гриневич, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Ірина Дятел, начальник юридичного відділу Ірина Войтович, директор   комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Віталій Ніколайчук.

Відповідно порядку денного, комісією розглянуто наступні  питання: про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік поінформувала Інна Гриневич; про внесення змін до рішення дев’ятої сесії  Черняхівської селищної ради VIII скликання   від 11 червня 2021 року «Про встановлення  місцевих податків і зборів  на території Черняхівської  селищної територіальної громади» повідомила Ірина Дятел. Про погодження структури комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради в новій редакції інформував Віталій Ніколайчук.

Про затвердження типового договору про соціальне партнерство повідомила Ірина Войтович. Під час обговорення цього питання акцентувалась увага на те, що такий спосіб співпраці приватних структур і місцевого самоврядування є новим і перспективним для Черняхівської громади.

 

Цього ж дня відбулось засідання постійної комісії селищної ради  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Начальник відділу земельних ресурсів та екології Володимир Кальчук поінформував депутатів з наступних питань: про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею в оренду; про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельних ділянок комунальної власності в межах смт. Черняхів; про скасування рішення дев`ятої сесії Черняхівської селищної ради восьмого скликання від 11.06.2021 року «Про передачу в оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій»; про скасування рішення дев`ятої сесії Черняхівської  селищної ради восьмого скликання від 11.06.2021 року «Про затвердження  переліку  земельних ділянок комунальної власності Черняхівської селищної ради  призначених для продажу права  їх оренди на земельних торгах у формі аукціону  (окремими лотами), надання дозволів  на виготовлення відповідної документації»; про затвердження  переліку земельних ділянок комунальної власності Черняхівської селищної ради  призначених продажу права  їх оренди на земельних торгах у формі аукціону  (окремими лотами), надання дозволів  на виготовлення відповідної документації.

 

Члени комісії детально розглянули запропоновані проекти рішень, які винесені на 11 позачергову сесію селищної ради VIII скликання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь