Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

9 червня 2021 року відбулось засідання постійної комісії Черняхівської селищної ради

Дата: 09.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 629

Фото без опису9 червня 2021 року відбулось засідання постійної комісії Черняхівської селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

У засіданні взяли участь члени комісії, а також запрошені селищний голова Наталія Ревчук, секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Андрій Ющенко, директор КНП «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Віталій Ніколайчук, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Ірина Дятел, завідувач сектору комунальної власності Людмила Іваницька, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук, начальник відділу фінансів Інна Гриневич, начальник відділу містобудування та архітектури Світлана Купчук, начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою Олександр Смоленський.

Про Програму зайнятості населення Черняхівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки поінформувала директор Черняхівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Олена Пашинська.

Про Програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства Черняхівської  селищної територіальної громади на 2021-2025 роки та про затвердження Правил  благоустрою населених пунктів Черняхівської селищної територіальної громади повідомив Олександр Смоленський.

Про Програму поводження з безпритульними тваринами на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки; про Програму відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед Черняхівською  селищною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2021-2025 роки поінформував Андрій Ющенко.

Про Програму виплати одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2021-2025 роки повідомила Надія Кирийчук.

Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Черняхівської селищної  громади; про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генерального Прокурора України, Міністерства юстиції України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру щодо критичної ситуації, яка виникла на території Черняхівської селищної територіальної громади в процесі реформування бувшого ДП «Україна»; про хід виконання рішення 4-ої сесії селищної ради VIII скликання від 22.01.2021 року «Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо засудження політики несправедливих тарифів» поінформувала Тетяна Тарнавська.

Фото без описуІнна Гриневич інформувала з таких бюджетних питань: про затвердження звіту про  виконання бюджету Черняхівської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року; про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Про встановлення місцевих податків і зборів на території Черняхівської селищної територіальної громади поінформувала Ірина Дятел.  

Директор комунальної установи «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання  соціальних послуг)» Черняхівської селищної ради Юлія Маційчук поінформувала про звільнення окремих категорій громадян від плати за надання соціальних послуг в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Черняхівської селищної ради.

Про затвердження переліку об’єктів соціальної інфраструктури, що розташовані на території Черняхівської селищної територіальної громади, які потребують технічного обстеження повідомила Світлана Купчук.

Про погодження структури комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради в новій редакції поінформував Віталій Ніколайчук.

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади об’єктів державної власності, які обліковуються на балансі КСП «Україна-Черняхів-1» поінформувала Людмила Іваницька.

Під час засідання присутні члени комісії детально розглянули запропоновані проєкти рішень, надали свої пропозиції та зауваження.

Постійна комісія рекомендувала винести заслухані проєкти рішень на розгляд чергової сесії селищної ради, яка відбудеться 11 червня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь