Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Розпочато прийом заяв про визнання особою без громадянства територіальними підрозділами УДМС України в Житомирській області

Дата: 02.06.2021 14:15
Кількість переглядів: 401

Фото без описуРозпочато прийом заяв про визнання особою без громадянства територіальними підрозділами УДМС України в Житомирській області

 

  16 квітня 2021 року набрала чинності Постанова КМУ № 317 від 24.03.2021 року «Деякі питання визнання особою без громадянства», якою затверджено Порядок розгляду заяв про визнання особою без громадянства.

   Даний Закон надає право відповідній категорії осіб звертатися до підрозділів Державної міграційної служби України з відповідними заявами, незважаючи на законність чи незаконність їх перебування на території України.

    Зазначені категорії осіб (а це переважно громадяни бувшого СРСР які прибули в Україну після 1991 року по паспортах бувшого СРСР, по свідоцтвах про народження виданих в інших республіках бувшого СРСР і не оформили громадянство тих країн) мають можливість подавати до територіальних органів та підрозділів ДМС відповідні заяви про визнання їх особами без громадянства.

   У разі визнання особою без громадянства за результатами проведення ряду необхідних процедур особа в подальшому матиме підстави для отримання посвідки на тимчасове проживання, дозволу на імміграцію в Україну, оформлення посвідки на постійне проживання та набуття громадянства України.

Із застосуванням засобів відомчої інформаційної системи ДМС територіальними підрозділами УДМС України в Житомирській області розпочато прийом та розгляд заяв про визнання ОБГ.

    За додатковою інформацією з питань визнання особою без громадянства ОБГ необхідно звертатися за адресою:  смт Черняхів, вул. Шевченка, 10;  тел. 4-73-33.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь