Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради

Дата: 27.05.2021 17:07
Кількість переглядів: 908

27 травня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради під керівництвом селищного голови Наталії Ревчук. 

У засіданні взяли участь 17 із 19 членів виконавчого комітету, начальники відділів селищної ради та представники депутатського корпусу. До порядку денного було включено 22 питання.

Директор КП «Черняхів-Добробут» селищної ради Ілля Філіманков прозвітував про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2020 рік та 1-й квартал 2021 року, а також поінформував про встановлення тарифів з оплати комунальних послуг КП «Черняхів-Добробут».

Олександр Смоленський – начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою – ознайомив присутніх з такими питаннями: про підсумки опалювального сезону 2020-2021 років об’єктів соціальної сфери та житлового фонду; про підготовку об’єктів соціальної сфери та житлового фонду до опалювального сезону 2021-2022 років; про хід виконання рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.03.2021 року № 23 «Про заходи по наведенню належного санітарного стану в населених пунктах Черняхівської територіальної громади»; про дотримання режиму роботи суб’єктами господарювання на території Черняхівської селищної територіальної громади; про надання дозволу на підключення до електромережі по вул. Східна в смт Черняхів.

Про оздоровлення та відпочинок дітей у 2021 році повідомили начальник відділу соціального захисту Олександр Трохимчук та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук. Надія Володимирівна також інформувала про погодження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Черняхівської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки та про погодження проєкту Програми виплат одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2021-225 рр.

Про стан дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України повідомив Сергій Герасимчук – головний спеціаліст селищної ради.

Про затвердження Регламенту видачі довідок про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб розповіла Руслана Краснобока – начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Про заходи з відзначення 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді повідомив  Павло Гринь – начальник відділу культури та туризму.

Про затвердження висновку служби у справах дітей Черняхівської селищної ради про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України поінформувала Руслана Іщенко – начальник служби у справах дітей.

Про погодження проєкту Програми відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед Черняхівською селищною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2021-2025 роки повідомила Тетяна Тарнавська – секретар селищної ради.

Василь Чечко – керуючий справами виконавчого комітету – інформував про реєстрацію пасіки; про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.02.2021 року № 14 «Про оплату за тимчасове використання місць розташування рекламних засобів»; про надання нецільової благодійної допомоги.

  Про формування та погодження переліку об'єктів соціальної інфраструктури, що розташовані на території Черняхівської селищної територіальної громади, які потребують технічного обстеження; про  погодження фізичній особі-підприємцю Осадчуку Р.В. місця розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності; про впорядкування та присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна повідомила Світлана Купчук – начальник відділу містобудування та архітектури. 

Начальник служби у справах дітей Руслана Іщенко поінформувала про  встановлення опіки над дитьми-сиротами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь