Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Ми - європейці!

Дата: 14.05.2021 12:17
Кількість переглядів: 534

Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. В України свято відзначають із 2003 року у третю суботу травня.

«Одою до радості» – гімном Європейського Союзу – 13 травня в Черняхові розпочався тематичний флешмоб. Це свято вкотре нагадало, що Європа починається не за кордоном України, а в серці кожного з нас. «Єдність у різноманітті» – це девіз ЄС. Всі ми різні, але маємо спільну мету: мир і добробут у нашому європейському домі.

Європейська історія – це історія війн, перемог, технічного прогресу, але найголовніше – народження загальнолюдських цінностей і великої культури. Це одна з причин того, що Європа зараз виглядає такою привабливою світової спільноти.

Аби й на Черняхівщині підтримати прагнення цивілізованого ставлення до навколишнього середовища, пропагувати збереження лісів, селищний голова Наталія Ревчук посадила в центрі містечка ялинку як знак єднання нашої новоствореної громади. З кожним роком це дерево міцнішатиме і в майбутньому ми зможемо відмовитись від штучної або зрізаної ялинки до новорічних свят, прикрашаючи живу зелену красуню. А наша громада з кожним наступним кроком, притримуючись справжніх європейських цінностей, все більше наближатиметься до рівня європейського суспільства.

Школярі подарували учасникам зібрання святковий танець, а також прикрасили вічнозелене деревце символікою ЄС та України.

#миEUКраїна

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь