Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки за адресою: смт. Черняхів, вул. Індустріальна,24Г», звіту про стратегічну екологічну оцінку та проведення громадського обговорення

Дата: 06.05.2021 11:50
Кількість переглядів: 965

До розгляду громадськості з метою врахування громадських інтересів пропонується проект містобудівної документації  «Детальний план території земельної ділянки  за адресою: смт. Черняхів, вул. Індустріальна, 24 Г» та  звіт про стратегічну екологічну оцінку у складі проекту, який розроблено з метою визначення планувальної організації, функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови існуючої земельної ділянки в межах смт. Черняхів.

Рішення про затвердження даної містобудівної документації прийматиме Черняхівська селищна рада.

Ознайомитися з матеріалами проекту та звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо за  адресою: 12301, Житомирська обл., смт. Черняхів, майдан Рад, 1 каб. 30, з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 години  та на офіційному веб-сайті Черняхівської ОТГ. https://chernyahivska-gromada.gov.ua  на сторінці відділу містобудування та архітектури.

Пропозиції  та зауваження до проекту та звіту про стратегічну екологічну оцінку від громадян приймаються  за адресою: 12301, Житомирська обл., смт. Черняхів, майдан Рад, 1, e-mail: chernyahiv@ukr.net  з 07 травня 2021 року по 04 червня 2021 року у письмовій формі із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом та повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочнуться в приміщенні Черняхівської селищної ради 07 червня 2021 року об 11:00 год. за адресою: 12301, Житомирська обл., смт. Черняхів, майдан Рад, 1.                              

Щодо даного проекту відсутня необхідність проведення транскордонних консультацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь