Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 26.03.2021 09:17
Кількість переглядів: 917

Фото без опису25 березня на засіданні виконавчого комітету селищної ради розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності громади.

? Одне із ключових питань, що обговорювалися - фінансово-господарська діяльність комунальних підприємств "Черняхів-добробут" та "Головине-добробут".

? Затверджено план заходів з наведення належного санітарного стану на території громади та місячника "За чисте довкілля ".

? Прийнято рішення про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території територіальної громади, затверджено конкурсну документацію та утворено комісію.

?Надано повноваження посадовим особам: головному спеціалісту відділу ЖКГ, інфраструктури та благоустрою, старостам старостинських округів на складання протоколів про адміністративні правопорушення та затверджено бланки відповідних протоколів.

? Розглянуто також питання про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти селищної ради, про надання статусу дитини-сироти, про виконання батьківських обов'язків гр. Б., про взяття на квартирний облік, про надання ордеру на квартиру жителям с. Велика Горбаша, про надання дозволу на вчинення правочину, про надання нецільового благодійної допомоги мешканцям громади.

? Затверджено план роботи виконкому селищної ради на ІІ квартал 2021 року.

? Розглянуто звернення КНП "Черняхівське ТМО" щодо звільнення від орендної плати ФОП, який не працює в період карантинних обмежень.

? Про алгоритм роботи в старостинських округах громади щодо виконання покарань та адмінстягнень у вигляді громадських та суспільно корисних робіт поінформував начальник районного сектору філії ДУ "Центр пробації" у Житомирській області Іван Ворончук.

? По завершенні засідання виконавчого комітету відбувся міні-семінар для старост з питань діловодства, інших питань роботи в старостинських округах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь