Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Обговорили ряд питань

Дата: 28.01.2021 11:34
Кількість переглядів: 975

В суботу, 16 січня відбувся черговий семінар-нарада зі старостами Черняхівської громади, в якому взяли участь селищний голова  Наталія Ревчук, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Ющенко, секретар ради Тетяна Тарнавська, головний спеціаліст новоствореного відділу соціального захисту Оксана Воскобойник. 

Фото без опису

Основним питанням порядку денного зібрання було надання соціальних допомог мешканцям громади. О.В. Воскобойник надала роз'яснення старостам щодо  порядку прийняття документів від громадян та подальших дій у співпраці з відділом соціального захисту селищної ради та УПСЗН райдержадміністрації.  Розпорядженням селищного голови номер 7 від 16.01.2021 р. старост призначено уповноваженими особами в старостинських округах щодо прийому документів від жителів Черняхівської громади для призначення усіх видів соціальних допомог.

Фото без опису

Також в ході наради обговорено ряд проблем життєдіяльності громади вцілому і конкретних старостинських округів зокрема, таких як оповіщення військовозобов'язаних та призовників, забезпеченість старостинських округів паливом, комп'ютерною та оргтехнікою тощо. Старости обмінялися досвідом та першими своїми напрацюваннями у вирішенні окремих питань.

Спільно з керівництвом ради узгоджено графік роботи комісій з реорганізації колишніх сільських рад шляхом приєднання до Черняхівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь