Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Зробимо Україну чистою разом у Всесвітній день прибирання!

Дата: 22.08.2024 11:00
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці, незламні і продовжуємо боронити свою державу кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни обʼєднують зусилля і разом тримають екологічну оборону та формують культуру чистоти.

 

20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» у 24 регіонах, з дотриманням норм безпеки та обмежень военного часу, враховуючи географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу.

 

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, обʼєднання зусиль заради екологічного майбутнього.

 

Участь візьмуть пересічні громадяни, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднаються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок.

 

Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

 

Для закладів освіти розпочався конкурс, детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням.

 

Важлива інформація. Прохання ознайомитись з інструкціями та рекомендаціями в новинах на сайті.

 

Закликаємо вас не лише приєднатися до цієї глобальної ініціативи, але й зареєструвати результати своєї участі на міжнародному сайті planetheroes.pl/worldcleanupday та за посиланням до 25 вересня 2024 року включно. Це важливо для калькуляції, підтвердження загальнонаціональних результатів та отримання сертифікату участі онлайн.

 

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

 

 Генеральний партнер: корпорація Біосфера. Генеральний медіапартнер: 1+1 media.

 

Партнери: Лакталіс в Україні, Чела Україна Організаційне сприяння: органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, обʼєднання, соціально відповідальний бізнес та медіа.

 

Хто підтримує організацію та які результати попередніх років детальніше https://letsdoitukraine.org/2024/08/ldu-star-ecopicnic-2024.

 

Навіть у складних умовах ми повинні формувати екозвички та дбати про нашу Землю. Разом збережемо наше довкілля для майбутніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь