Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Черняхівська громада в останню земну дорогу провела свого Героя Геннадія Мацейчука

Дата: 16.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Яка ж важка і кривава дорога до Перемоги... Її торують Герої - ті, хто за покликом серця став на двобій з лютим ворогом, який безцеремонно вторгся на територію нашої держави. На жаль, ціна нашої свободи надто велика: жорстока війна обриває життя справжніх українських патріотів.

Сьогодні туга і скорбота огорнула Черняхівську громаду, яка в останню земну дорогу проводжала свого Героя - Геннадія МАЦЕЙЧУКА.

Житель Черняхова, солдат МАЦЕЙЧУК Геннадій Анатолійович загинув під час захисту територіальної цілісності України 10 лютого 2024 року біля н.п. Синьківка Купянського району Харківської області.

Керівники громади, рідні, друзі, сусіди і всі вдячні за безсмертний подвиг воїна земляки разом із духовенством молились про Царство Небесне для Героя, який поліг в боях за волю українського народу. Солдат Геннадій Мацейчук від початку повномасштабного вторгення окупантів на нашу землю пройшов багато критично-гарячих точок східного фронту. Воїн мужньо тримався наперекір бойовим травмам і пораненням. Він ніколи не відмовлявся йти на завдання. І, попри болі через обморожені ноги, не відмовився йти з побратимами і на завдання, яке, на жаль, стало останнім для нього...

Людина високих моральних принципів, прекрасний сім'янин, син, чоловік і батько, вправний господар, надійний побратим і вірний син України - таким був Геннадій Анатолійович. Таким його пам'ятатимуть усі.

Черняхівська селищна рада висловлює рідним, близьким, друзям нашого Героя-захисника Геннадія Мацейчука, який пішов у засвіти, глибокі слова співчуття.

Вічна слава і пам’ять усім Героям, які віддали життя за Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь